8hetes,2hónapos babák mit csinálnak? Nem a "tankönyvre" vagyok kíváncsi. (már olvastam)
Kíváncsi vagyok hány lusta-átlagos-rohanó bébi van. Kinek miben erős a babája:)
Nem verseny!!! Kötözködést nem kérek csajok!!!
Vigyorog és "dumál"(valami arghj ként lehet leírni amit folyton ismételget) már most le sem lehet lőni, nagy dumás lesz:) folyton figyel, nézegeti a kezeit, néha jól behúz magának, meg rágja őket, nyúlkálni próbál(egyre közelebb ér a célhoz, van egy csörgője amivel játszunk, és ezt próbálgatja megkaparintani), ha valami a kezébe akad, úgy tartom a csörgőt pl, akkor azt azonnal megkóstolja:) Tegnap meglepően ügyesen 2*hasról átfordult hátra, hátról meg oldalra, remélem hónapokig nem lesz gyakori nála még ezen tevékenység.
Forgatja a fejét hason, és rettentő erős 20percig képes kitámasztva nézelődni. Ő "kúszni" szeret, háton nem szeret annyira lenni:) és látszik rajta, hogy bedühödik, ha valami érdekeset nem ér el, édes amikor panaszkodik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!