Ha a babakocsinkat csak szembe lehet tolni a nappal, nem lehet megforditani, mit tegyek oda hogy ne süssön a szemébe a nap? 8 honapos.
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 11:01
1/7 anonim válasza:
Én csipesszel szoktam textil pelenkát odacsípni.
Vagy húzom a kocsit. :)
2/7 anonim válasza:
szia!
Nézd csak ez szuper megoldás [link] de sima babakocsira rakható napernyőt is vehetsz rá 2000ft körül
3/7 anonim válasza:
Ez tényleg nem rossz, (amit az előző h.szóló belinkelt).
Csak kár, hogy fekete. :(
Szívja a Napot ezerrel. :(((
4/7 anonim válasza:
én egy vastag világos takarót rakok rá. a brendonos nagyon szívja a melege, volt.
6/7 anonim válasza:
Második vagyok nem szívja!!! UV szűrős, szellőző anyag! a fekete babakocsikat (jobb minőségre gondolok) is úgy készítik hogy nem melegszik fel az anyag és a fekete szín sötét tehát árnyékol is épp ezért fekete!
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg nem szívja, akkor lehet, hogy én is beruházok egy ilyenre! Köszi a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!