Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kétszer főzeléket 8 hónaposan?

Kétszer főzeléket 8 hónaposan?

Figyelt kérdés

Ezt mondta a doki nénink, hogy ugye, kétszer eszik főzeléket?! Ebédre és vacsorára.

Hát, mi nem..kéne???

Nekem a babám délben kap főzeléket, vacsorára tejpépet kap.

Ő ezt ellenzi, sőt még sztem a tápszeres kiegészítést is ellenezné, ha tudná, hogy cici után adok neki, mert nincsen 2 dl tejcim.

Mit csinálok rosszul??

2011. márc. 12. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
semmit, én is 6,5 hós koráig vacsira tejpépet adtam ,aztán 7hós körül kezdtem el vacsira is főzit adni, pedig a dokinéni azt mondta már 5 hósan h ebéd, vacsi főzi legyen... én ebédre főzit, délután gyümi, vacsi főzi, fürcsi, cici, 1kor tápszer (éjjel) többi midnen cici.
2011. márc. 12. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

8 hósan már nem kellene neki tápszer,és vacsorára,ha nem főzelék,de kenyér valamivel.

A doktornődnek van igaza.

2011. márc. 12. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak emiatt gondolom, hogy kellene nagyobb tejmennyiség:

[link]

2011. márc. 12. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én hat hónapos korától délben és este is főzeléket adtam. A déliben volt husi, az estiben nem. De az én fiam ki nem állhatta a tejpépet és a sinlacot is csak heti 2-3 alkalommal fogadta el. Inni pedig vizet vagy teát adtam pohárból. Anyatejet később, alvás előtt.
2011. márc. 12. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
A mi gyermekorvosunk 4 hónaposan ökröt süttetett volna velünk.Katonásan kijelentette és felsorolta,hogy igen,paradicsomot meg narancsot meg ezt,meg azt,ahogy a nagy könyvben meg van írva,az egész hozzátáplálási-szoktatási folyamatnak szerinte úgy 1 hét alatt le kellett volna zajlania(szó szerint!)Tojtunk rá nagy ívben,és bólogattam hogy peeersze,5 hónaposan már császárszalonnát reggelizik a gyerek.Úgy csináld,ahogyan a babád megkívánja.
2011. márc. 12. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:
A mi doktornénink is azt javasolta hogy ebédre és vacsira adjak neki főzeléket. Nálunk reggel kap tápszert a pici, tízóraira tejpépet, ebédre főzelék , uzsira gyümölcs kekszel, estére egy fél adag tápszer egy kis főzelék.
2011. márc. 13. 07:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Eltérőek az orvosi álláspontok.

A hugom kislánya és a fiam egyidősek.

A kislány 1 éves koráig ebédre és vacsorára is főzeléket kapott.

Mi magunk sem eszünk főtt ételt vacsira, így a fiam sem kapott soha. 11 hónapos koráig tejpépet vacsorázott, azóta pedig rendes hideget: kenyér, sajt kefír stb.

2011. márc. 13. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!