Voltál már berúgva mióta megszületett a gyermeked?
Figyelt kérdés
leírom a történetem:volt nálunk egy grill parti,ahol a 12 emberből 2 kivételével+ én mindenki csuma részeg volt.1 éves a kislányom,én sose voltam nagyivó,talán 5 ujjamon megtudom számolni hányszor rúgtam be.délelőtt kilenctől este hétig haptákba álltam nehogy valami "baj" legyen.nagy nehezen mindenki elment,kitakarítottam,idegeim úgy ahogy megnyugodtak,leraktam lányomat aludni,és úgy döntöttem iszok egy pohár pezsgőt.mivel egy falat nem sok annyit nem ettem egész nap,bizony megártott.aztán lelki ismeret furdalásom volt.jogos ez?
2011. márc. 12. 20:49
1/9 anonim válasza:
óóóó ennyi miatt nem kell! vannak olyanok, akik egész nap KO-k gyerek mellett. néha van h férjem hoz 1 ü vörös bort és én is iszok belőle 1 pohárkával, jól esik néha...
2011. márc. 12. 20:52
2/9 anonim válasza:
Ne viccelj már...:D
Semmi okod a lelkifurira. Jól esett és kész, sem magadnak sem a kicsinek nem ártottál ezzel. Egészségedre!
2011. márc. 12. 20:53
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.tudjátok mi csak egymásra számíthatunk úgymond a kislányommal,és még bőgtem is.lehet szánalmas,én ekkora hülye vagyok.köszönöm nektek.
2011. márc. 12. 20:55
4/9 anonim válasza:
Először úgy értettem h te is berúgtál.Soha nem ittam még úgy,hogy tudtam,hogy lesz még dolgom a gyerekekkel.Az ilyesmit mindig lefekvés utánra hagyom,akkor jól esik néha egy-két pohár bor,az is persze ritkán.Ilyen esetekkor már volt h a kelleténél jobban becsiccsentettem apával.De nagyon nem szeretném hogy a gyerekeim érezzék rajtam a piaszagot,ill. balesetveszélyesnek is érzem.Helyt álltál,kitartottál,pedig úgy veszem ki a szavaidból h sok a gondod,és könnyebb lett volna a könnyebbik utat választanod.Nincs miért aggódnod.
2011. márc. 12. 21:08
5/9 anonim válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Nem vagyunk alkoholisták, de 1-2 havonta elfogy nálunk a barátokkal 1-2 üveg bor, attól függ hányan vagyunk.
Olyankor én is iszok 1-2 pohár ciberét, mondjuk annyi nem árt meg.
Tavaly szilveszterkor (akkor egy éves múlt a fiam) berúgtam, de nem volt velem természetesen.Most szilveszterkor itthon buliztunk, itthon volt a fiam is, és iszogattam(na nem hulla részegre ittam magam).
2011. márc. 12. 21:34
6/9 anonim válasza:
Szia
En nem szoktam inni.Terhesseg elott sem ittam.
Neha-neha egy egy koktel.Bar 20-21 evesen nagy bulizos voltam es akkoriban azert iszogattam is.Lanyom szulinapjan 1 pohar bortol )1.5 deci) becsiptem.Gyorsan ettem es el is mult.En ezt nem szegyenlem.Azt jobban szegyelnem, ha 1 uvegtol sem csipnek be.....
2011. márc. 12. 21:35
7/9 anonim válasza:
Ne viccelj már, egy pohár pezsgő az nem berúgás! :)))
Voltam.. többször is. Ilyenkor a gyerek a nagyiékkal van mindig, mikor velem van, soha nem iszok.
2011. márc. 13. 10:10
8/9 anonim válasza:
Nem.Sajnos.
Megmagyarázom: egyszerűen nem tudom annyira elengedni magam. Fél éves volt a fiam, mikor esküvőre voltunk hivatalosak. Annyi felest meg koktélt ittam, amennyit nem szégyelltem, ugye a babával a nagyi, anya végre kimenőn...és nem tudtam becsápolni!!!Persze nem az volt a cél, hogy hányásig igyak, csak gondoltam lazulunk egyet, mint a baba előtt...de annyira már nem tudok kiengedni. Azóta sem.Ez van, anyák lettünk:)
Kérdező, egy pohár pezsgő miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod! A következő pohárral élvezd egy kicsit:)
2011. márc. 13. 14:04
9/9 anonim válasza:
Kinek mi számít berugásnak. Ha neked már az egy pohár pezsgő is megártott, és ezt is berúgásnak veszed, akkor igen, voltam berúgva, annak ellenére, hogy nem voltam másnapos, és másnap 12-től el tudtam látni a gyereket. Sőt, az apja is. (addig persze a nagymama vigyázott rá) Egy éves koráig szopizott, addig ugye nem ihattam, most kihasználom ezt a kis időt, mert tervezzük a kistesót. Kétszer voltunk ilyen jellegű házibuliban, köztük a szilveszter. Bor, vagy általunk készített koktélok. Jobban megárt, mint annak előtte, de tudom, hol a határ, és mikor kell már csak vizet üdítőt inni. Így egyáltalán nincs baj a másnappal. Közel sincs rá annyi alkalom persze, mint a terhességem előtt. Talán a következőig még egy lesz és kész... remélem legalábbis, hogy hamar jön a tesó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!