Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek hipermarketben...

Vennétek hipermarketben márkátlan gyerekülést az autóba?

Figyelt kérdés
Néztem párat, elég olcsók, és ugyanazt tudják, mint az ötvenezres ülések. Nem tudom eldönteni, hogy egy ilyen megbízható minőségű-e, és meg merjem-e venni?
2011. márc. 12. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Ja, igen. Láttam a Tescoban hogyan dobálják össze-vissza az üléseket. Volt, amelyik már ott el volt törve.
2011. márc. 12. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Biztos hogy ezen nem spórolnék. Pont most lesz aktuális a vásárlás. Körbejártam a témát, nem vagyok gazdag, de félrerakom a családit 4 hónapig, és inkább veszek egy minőségi ülést a gyerekemnek, mint hogy vegyek egy noname xart, és egy szép tavaszi-nyári napon, amikor kirajzanak a hétvégi vezetők, belém jön egy majom, akkor tudjam, hogy a gyerekem biztonságban van.

Sokat vezetek, és mivel a gyerek élete a tét, eszem ágában sincs egy Naniára vagy hasonló ülésre bízni a picit.

Le leszek pontozva, de nem érdekel, ez az őszinte véleményem, nem merném beletenni a lányom egy olyan ülésbe.

Ja, és NEM tudják ugyanazt a drágák, mint az olcsók! Más a vázuk, más az anyaguk, más a kialakításuk, más az oldalvédelmük (már ha van...)stb...

Besafe, Römer, Maxi Cosi, Kiddy, Concord stb...

2011. márc. 12. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tesóméknak Nania ülésük volt, amikor másfél éves volt a gyerekük és hatalmasat autóbaleseteztek (beléjük durrantott egy hülye baromállat, aki elaludt)!! Az autó a felismerhetetlenségig összetörött kívül belül- szerencsére ők nagyobb sérülésekkel, de megúszták, a gyereknek meg haja szála sem görbült! A sokkon kívül fizikai baja nem történt! MÉg a mentők és a helyszínelők is azt mondták, hogy ez csoda!

Hát ennyit a nania ülésekről. Sztem egyébként a nania azért nem egy kategória a noname hipermarketesekkel!

Olcsóbb, de még megbízható.

De mindenki olyan ülést vesz a gyerekének amilyet akar!

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kivánok!

2011. márc. 12. 15:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Most egy Maxi Cosi Priori van az autóban, amit hamarosan vissza kell adnunk. Amit néztem, 16-18.000 Ft körül volt, és ugyanazt tudta.

Igazából nem az "ezen sose spórolnék" válaszokra voltam kíváncsi, mert mi 100.000 Ft-ból élünk ketten, és én mindenen spórolok. De azért köszönöm minden válaszolónak.

2011. márc. 12. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem,nagy nehezen de mi is összespóroltuk a pénzt egy jó ülésre!
2011. márc. 12. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!