Ha most is lázas, akkor hívjam először a dokinkat vagy vigyem este 6 után az ügyeletre?
Figyelt kérdés
Tegnap délután belázasodott, kapott kúpot, ma reggel jókedvű volt, szépen evett, de most miközben alszik, úgy érzem mintha megint lázas lenne.Azt vettem észre, hogy egyfolytában dörzsöli az orrát, ez összefügghet?2009. febr. 20. 13:15
1/6 anonim válasza:
én hétvége előtt megmutatnám a saját dokinak, hívd fel
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már nem rendel, és nem idevalósi
2009. febr. 20. 13:34
3/6 anonim válasza:
Ha tudod az orvosod számát hívd fel, én mindig felhívom ha kérdésem van.
4/6 anonim válasza:
Ha el tudod érni az orvost beszélj vele,és én kihivatnám ha úgy van,nézd meg a manód hőjét,és ha lázas,beszélj a dokival,az a dolga hatig hogy kijöjjön.
5/6 anonim válasza:
mi is épp igy vagyunk tegnap előtt dokinál voltunk hőemelkedése volt kincsemnek tegnap semmi baja ma reggel megint höemelkedés!Szoltam a dokinak megkértem h jöjjön ki de az volt a válasz h majd este ügyeletes lesz akkor szoljunk megint!Nem értem én ezeket a dokikat sem!Ugye h ki kellene jönnie?
6/6 anonim válasza:
Igen,ki kellene jönnie amíg ő az illetékes,ez a dolga,attól,hogy nincs rendelés,még délután négyig,hatig(hol hogy van),őneki kell kijönnie.
Kérdező:Mizujs a babáddal,jobban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!