Vigantol cseppekről vélemény?
Hogy érted???
a vigantol nem igazán opcionális . kell és kész.
ha a vigantol hisztire gondolsz ami volt az adagoló körül szerintem felesleges ezen izgulni.
Szia
En angliaban elek es postan kuldik ki nekem a vigantolt.En adom a lanyomnak.En pl mar kaptam D-vitamint csak nem csepp formajaban, hanem tablettaban.
Azt oldotta fel anyukam vizben es ugy ittam meg.
27 eves vagyok
Szia, én néhány napja hallgattam a Kossuth rádióban a Gyereknevelés c. műsort és abban egy orvos nyilatkozta, ha rajta múlna, nem csak csecsemő korban, hanem addig adná a D vitamint a gyerekeknek, amíg fejlődésben van a szervezetük, mert szerinte ez annyira fontos nekik.
Amúgy nálunk semmiféle negatív tapasztalat nincs a Vigantoltól.
semmi ilyesmi mellékhatása nincs .
első v. voltam.
Igen vannak vitaminok amik elenkitenek, de a D-vitamin nem.
En pl a cebiont reggel adom, mert a C-vitamin elenkito hatasu.
angliai anyuka
Pont ilyesmit akartam írni, kedves utolsó :) Én 32 vagyok és én is kaptam már.
Semmilyen "mellékhatást" nem tapasztaltam egyik gyerekemnél sem.
D-vitamin.. milyen mellékhatása lenne, ha normálisan adagolod? Semmi. Viszont a hiánya komoly gondokat okozhat pl. a csontosodásban..
Adni kell és kész, ez nem adom, nem adom kérdése. A cseppentő körüli mizériát meg felfújta a média és a sok parás anyuka.
Igen, régen nem Vigantol néven futott, de valamiféle D-vitamint már én is kaptam, pedig 40 éves vagyok... pl. csukamájolaj néven is sokan hallhattak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!