1 éves babátokra (aki már jár egyedül) milyen ruhát adsz kintre, hogy kicsit jobb idő van?
Elég ennyi réteg? Vagy kell még az overál is?
Hosszú ujjú body, vastagabb harisnya, bélelt kordnadrág, bélelt bakancs, vékonyabb pulcsi, polár pulcsi, kabát, sapka, sál+ a babakocsiban takaró.
09.51-es vagyok.
Bocsi, most látom, hogy az első válaszok jó pár nappal ezelőtt érkeztek.
Meg igazából mi is az a "kicsit jobb idő"? Kb. olyan 14 foktól öltöztetem így a kislányom.
Én kb így öltöztetem: r. ujjú body, vékony pamut felső, harisnya, pulcsi, kabát, farmer nadrág vagy kord nadrág esetleg vastagabb melegítő és természetesen sapka.
Amikor nem fúj a szél és a ház elé idesüt a nap 20 fok is van. Tegnap előtt úgy izzadt, hogy le is vette a sapiját (vastag) adtam rá vékonyabbat. Cipőből már nem adok béleltet és a harisnyára már pluszban zoknis se maximum ha babakocsival megyünk valahová mert akkor nem mozog a lába, de ha szaladozik akkor csak sima sport cipőt adok rá.
19 hós a kisfiam
én is így öltöztetem a lányomat, mint te :)
csak ő még nem jár, így a harisnya tetején még 2 vastag zokni van, a cipő helyett.
ha rásüt a nap, akkor a kocsiban nem is takarom be.
Bocsánat, kiemeltem a kérdésemet, nem írtam választ!
A kicsit jobb idő azt jelentette akkor, hogy már nincs mínusz fok, de 15-20 fok körül, hogy öltöztetitek?
A hétvégén a lányomon egy rövid ujjú body, kardigán, kis tavaszi kabát, vastagabb harisnya, kord szoknya, sapka, és egy bakancs volt!
Télen, így öltöztetem: hosszú ujjú body, vékonyabb garbós pulcsi, polár pulcsi, vastagabb harisnya, bélelt kordnadrág, kabát és sapka, bakkancs, ha babakocsival megyünk, vagy szánkózunk akkor még egy overált is kap, persze bélelt nadrág nélkül, maximum egy melegítő nadrágot kap alá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!