Ez ekcéma lehet a babám lábán?
Figyelt kérdés
Az egyik lábán, a vádlija külső oldalán 2 piros folt van, olyan kemény-száraz tapintású ott a bőre.
Krémet kapunk rá, ha ekcéma? Szerintetek ez az? Tejet nem adok neki még, krémtúrót szokott néha kapni, meg sajtot. 13 hós a kisfiam. Dreft sensitivvel mosom a ruháit, öblítőt nem használok. Rossmannos babafürdetővel fürdik, néha gyógyszertárival. Persze elviszem a dokihoz, de írnátok Ti is tapasztalatokat?
2011. márc. 10. 20:57
1/7 anonim válasza:
Igen, ekcéma szerűség. Kisfiamnak is van/volt. Nagyon száraz lett a bőre, és irritálja a ruha. Nekünk dokinénink a citromos testápolót írta fel, nagyon jó. Fürdető maradhatott (babylovet használunk).
2/7 A kérdező kommentje:
Először arra gondoltam, hogy a harisnya dörzsölte meg neki, ugye olyan kis mintásak kb. azon a részen. De napok óta nem múlik el neki.
2011. márc. 10. 21:34
3/7 anonim válasza:
első vagyok. Akkor az lehet, ami nekünk, száraz a bőre. Kisfiamnak se múlt el, amíg nem kentem neki. Amíg nem múlt el addig kentem naponta, még most is hetente 2-3x bekenem.
4/7 anonim válasza:
Én a Neogranormon baba testápolót szoktam kenni ilyenkor a kislányomra. Úgy néz ki, hogy jó rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Elviszem majd tanácsadásra, addig kenem én is, hátha javul. De jó volna, ha rendbe jönne!
2011. márc. 10. 22:18
6/7 anonim válasza:
Nálunk is hasonló gondok vannak.Pont ma vittem a fiam dokihoz.Azt mondta,hogy nem ekcéma csak száraz a bőre és a hidrofilos fürdetőkrémet használjam testápolóként.
7/7 anonim válasza:
Az én fiam ekcémás 15 hónapos.
Gyógyszertári hidratáló fürdető és gyógyszertári tetápoló a befutó. A bephantent pluszt javasolták még , ha nagyon kiszárad a bőre. Két magán bőrgyógyászt is megjártunk, de mindegyiknek az volt az első kérdése, hogy mivel fürdetjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!