Lányom egy éves múlt. Eddíg is sokat ébredt, de pár napja éjféltöl óránként ébred. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Jóllakott,mindent eszik....2009. febr. 20. 07:42
1/3 anonim válasza:
Mennyi foga van? Lehet megint bújik egy és ez jobban megviseli. Az enyém mindíg ezt csinálja mikor bújik valamelyik fog, igaz őmég csak 9 hós. Semmit nem tudok vele teeni, mint ringatom, símogatom, magam mellé veszem. Vagy lehet a szelet érzi, nem front érzékeny? Talán pár nap és jobb lesz. Kitartás.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy front.
Lehet a foga,de eddíg sem nagyon kinlódtunk.8 foga van.4 van beké´szülve.
Már gondolom,hogy csak megszokás.
A gond ott van,hogy amint kinyitja a szemét nem alszik vissza,hanem egyböl feláll.
2009. febr. 20. 13:52
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. az enyém is ezt csinálja. Mire bemegyek tuti, hogy ülve vagy állva találom. Utána meg persze szenvedhetek vele, mert akár két órámba is beletelik mire visszaalszik és egy-két óra múlva kezdődik minden előről. Remélem kinövik hamar, mert én hulla fáradt vagyok már. Nem értem ők hogy bírják.
:)
Sokat segíteni nem tudtam, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül
Kitartás Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!