Anyukák mennyit híztatok az egész terhesség alatt? Úgy értem hány kg. voltál a terhesség előtt, és hány kg. voltál a szülés előtt közvetlenül? Visszanyerted az alakod?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 18:26
21/25 anonim válasza:
54 kg voltam előtte, szülés előtt 74 kg voltam, most pedig 55 kg vagyok.
22/25 anonim válasza:
52 voltam, 10kg-ot híztam, szülés után egy héttel 53, majd szoptatás alatt 50 és a szoptatás abba hagyása után ismét 52.
23/25 anonim válasza:
174 cm körül vagyok, a nagyfiam előtt 62 kg voltam, szülés előtt 78. Kb. 2 éves volt, mire nagyjából visszarázódtam, erre megint terhes lettem :)
Akkor 65 kg voltam, 82 kg-al mentem szülni.
Most 16 hós a kicsi és megint 66 kg vagyok. Szerencsére arányos az alakom, így nem panaszkodom, de a cél a 62.
Csak olyan nehéz, mikor a párom és a gyerekek este jóízűen eszik a finom ropogós kenyeret vagy zsömlét, kiflit, sokszor nem tudok ellenállni neki :))))
24/25 anonim válasza:
49 kg voltam amikor terhes lettem, 63 kg-val mentem szülni, szülés után 54 kg-ra visszamentem és azóta annyi vagyok. 8 hónapos múlt a kislányom.
25/25 anonim válasza:
52kg voltam terhesség előtt és 89kg szülés előtt. 37kg híztam, pedig soha nem voltam hízásra hajlamos. Most 49kg vagyok. Másfél év alatt nyertem vissza az alakom. De a nagymértékű hízás, fogyás miatt már soha nem lesz olyan mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!