Anyukák mennyit híztatok az egész terhesség alatt? Úgy értem hány kg. voltál a terhesség előtt, és hány kg. voltál a szülés előtt közvetlenül? Visszanyerted az alakod?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 18:26
11/25 anonim válasza:
48-cal estem teherbe, 68 után nem álltam mérlegre, akkor még hátra volt szűk 3 hét. Szülés után 2 hónappal már 50 voltam, egyáltalán nem fogyóztam. Mák :)
12/25 anonim válasza:
68-cal kezdtem és 82-vel szültem tehát csak 14-et híztam. Viszont szoptatás alatt csak híztam, 78 voltam pár hónappal szülés után.
13/25 anonim válasza:
60 voltam, 85-tel mentem szülni... ne is számold ki...
Most már újra 60 vagyok, nem lóg rajtam sehol semmi, na de már 20 hónapos a kisfiam.
Ha még egyszer terhes lennék, akkor nagyon-nagyon vigyáznék a súlyomra.
14/25 anonim válasza:
57kg és 170cm voltam, 77 lettem a szülésig. 67 lettem szülés után. Most 59 vagyok. Szépen visszanyertem az alakom beleférek a régi ruháimba, nem csíkos a hasam, csak a mellem ereszkedett meg és egy kicsit csíkos lett. 14 hós kislány anyukája
15/25 anonim válasza:
3 gyerkőcöm van. A norál súlyom 63-64 kg. Az első terhességemnél 10 kg-t, a másodiknál 18 kg-t, most (6 hónapja) 20 kg-t híztam. Jelenleg 65 kg vagyok, nem csíkos a hasam, (inkább vizes voltam, mint zsíros). de cicimen látszik a háromszoros, jelenleg is tartó szoptatás. Az alakom átrendeződött, mivel szélesebb lett a csípőm. Összességében 36 évesen nem panaszkodom....
16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesek vagytok:)Úgy látom szinte mindenki a "régi"!!!
Én sajna ezt nem mondhatom el magamról:(
65 kg.volt a "versenysúlyom" még a teherbeesésem előtt és 174 cm. vagyok.Keményen edzettem,fitt voltam,jól éreztem magam.Majd 85 kg-os súllyal mentem szülni.Miután megszületett a fiam 72 kg.voltam.Most 76 kg. vagyok.Szóval jó 10 kilót le kell adnom.Nőnapon kezdtem fogyózni,remélem sikerül!Drukkoljatok:)
2011. márc. 10. 20:49
17/25 anonim válasza:
7 kg híztam, szülés utáni negyedik nap ugyanannyi voltam , mint terhesség előtt. Majd a szoptatás alatt rám jött 10 kg és még a mai napig rajtam van. Kislányom 10 hónapos
18/25 anonim válasza:
Én 70 kg-al kezdtem és 78 kg-al szültem.Szoptatás alatt leis ment 7 kg na de most jön a poén,ahogy abbahagytam a szoptatást 10 hónapja szép lassan elértem a 81,5 kg-ot.Több voltam mint mikor szültem.Elkezdtem fogyózni és 77.3 kg vagyok. 65 kg a célom amit nyárig kellene elérnem.Egy 23 hónapos fiú anyukája.
20/25 anonim válasza:
64 teherbeeséskor,68 szüléskor,szülés után 60,most meg 70(8 hós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!