Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt? Altatási...

Miért csinálja ezt? Altatási gond?

Figyelt kérdés

A 3 hónapos múlt a kisfiam kb. 2 napja esténként 6 óra körül elkezd minden ok nélkül sírni majd átmegy ordításba aztán 15 percenként abba hagyja és mintha semmi nem történt volna újra kezdi elölről. Fél 8 körül elalszik nagy nehezen de ez a másfél óra tömény sírás! /Éhesnek nem éhes pelenka rendben szoba hő jó./

Valakinek valami tipp?

2011. márc. 10. 18:03
 1/3 nini24 ***** válasza:

Pocakja nem fáj? Az enyém azért sírt ilyenkor. Vagy mert már nagyon fáradt!

6 hós csajszi mamija

2011. márc. 10. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
na kedves nálunk ugyanez a helyzet,egyszerűen hajnali 5 és fél 6 között a kis drágám ordít mint a fába szorult féreg és mivel ő az ikerpár egyik fele így elég nehéz megoldani azt a 10-15 percet amíg megnyugszik ma hajnalban is itt sétáltam idekint a folyosón vele meg bementünk a fürdőszobába hogy a tesót azért már csak ne ordítsa fel.Szóval ő ekkor szeretne kellni,vagyis harcol az álom ellen így már kb:1 hete ilyen korán kelünk majd olyan fél 8 -8 körül visszaalszik és azután semmi baja.De ez a korai kelés kikészít hisz ők még minimum 3szor kérnek enni na de ezt akkor nekem duplázd hisz amíg a kincsem aludja azt a 1,5-2 órét addig én nem alszok ám hanem etetem a tesót...na így nagyon nehéz hajnalban kellni....de nincs panasz mert az hogy ketten vannak mindenért kárpótol gyönyörűek,egészségesek és most hogy már ismerkednek a világgal egyszerűen zabálni valóak:))
2011. márc. 10. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy a fáradságtól sír. Az én kisfiam három hónapos volt amikor egyik napról a másikra rengeteget kezdett aludni. Másfél óránál hosszabb ideig nem tudott ébren maradni, ilyenkor mindig aludt, 20-30percet. Este a fürdetés előtt is elálmosodott 6 - fél 7 körül.

Szóval ha megint sír, próbáld meg elaltatni. Lehet, hogy azért alszik el nagy nehezen fél 8-kor mert már túlpörgött.

2011. márc. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!