Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumigumit használtok...

Milyen cumigumit használtok tápszeres babának?

Figyelt kérdés
2 hetes tápszeres babámmal sokat szenvedünk, már legalább az 5. féle cumigumit vesszünk neki és egyik sem vált be. Vagy ömlik belőle a tápszer, vagy nem is jön. Eléggé kétségbe vagyok esve. Nincs aranyközépút?
2009. febr. 19. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Avent 1-est használtunk eddig. Most három hónaposan válltottunk 2-re. Nekünk nagyon bejött.

2009. febr. 19. 21:58
 2/14 Nikcsi ***** válasza:
100%
Nekunk szinten bejott az Avent, szorol szora ugyanugy mint az elso valaszolonak. :)
2009. febr. 19. 22:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
mi is aventest használunk, nagyon jó. a mamos cumibetét is jó bele, abból meg van olyan, hogy kolikaellenes.
2009. febr. 19. 22:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Na, azt még nem próbáltuk! Mam, Nuk és megannyi mögött. Holnap veszek egy Avent 1-eset, ez az utolsó esélyünk...

Újszülött pótcumira gondoltok?

[link]

2009. febr. 19. 22:05
 5/14 Nikcsi ***** válasza:
100%
megneztem a linket, nem latszik a kepen rendesen, de amit mi hasznaltunk, annak az oldalan egy 1-es van.
2009. febr. 19. 22:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... nekem nem ömlött a Mam Ultivent 1-ből a táp. Olyat vettél?

Én még mindig arra esküszök! Nekünk is van Avent, de nem fogadta el a baba. Így használjuk az Avent üveget is Mam cumifejjel.

2009. febr. 19. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
22:14-es vagyok. Most néztem, nekünk Avent 2-es van itthon, 2 db. Az egyiket egyszer próbáltuk használni, a másikat még ki sem sterilizáltam. Elküldtem volna Neked postán, ha 1-es lett volna... :(
2009. febr. 19. 22:16
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen, Mam Ultivent 1-est vettünk és nyel szegény serényen aztán kibukja az egészet kb. 1 percen belül. Hallom, hogy a gyomrában csobban a tápszer. És általában félrenyel és csuklik. Biztosan babafüggő is.

22.14 Köszi azért, hogy felajánlottad a postázást, de itt van a szomszédban a Brendon. :)

2009. febr. 19. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Próbáld gyakrabban etetni, a bukás azért lehet, mert túl mohó! Többször kevesebbet. Azért gondolom, h ez lehet a baj, mert nekünk nincs problémánk a Mam-mal.

Másik variáció, h a póz nem stimmel, milyen pózban van a kicsi, amikor eszik?

22:14-es voltam ismét.

2009. febr. 19. 22:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akkor én meg ajánlok egy másikat, amit mi használunk és szemrevételezés alapján döntöttem anno ez mellett mert ez volt nagyon szimpi.

Tommee Tippeee ez hasonlit a legjobban az anyamellre és van belőle 1-es ami ujszülöttnek való, 2-es 3 hónapos kortól és 3-as 6 hónapos kortól.

Én erre esküszöm, soha nem nyelt vele a lányom levegőt mert van rajta egy szelep ami megakadályozza a levegőnyelést, nem volt gond a szopizás mellett az üvegből etetés sem. Soha nem próbáltam elötte sem és utána sem másfajtát. A következő gyerekemnél is ezt fogom használni.

A brendon oldalán megtudod nézni.

Üdv: 7 hónapos kislány anyukája

2009. febr. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!