Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős babának adtál a...

Milyen idős babának adtál a kezébe először rajzolásra alkalmas eszközt, és mi volt az?

Figyelt kérdés
Zsírkréta,ceruza,filc,vagy bármi más?És gyurmát mikor kapott először babád?
2011. márc. 10. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak úgy 11 hónapos kora körül vettünk mágneses rajztáblát, azt nagyon szereti. Színes ceruzát szoktam neki még adni kifestővel, és abba firkál vele, de még előfordul, hogy rágcsálja, szóval figyelnem kell rá.

Gyurmát még pont ezért a szájba vevős tulajdonságáért még nem mertem elővenni, de mivel egyre értelmesebb, lehet, hogy hamarosan be fogom vetni.

17 hónapos múlt.

2011. márc. 10. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Zsírkrétát másfél évesen volt amikor nem ette meg akkor jól elvolt vele nagy papíron

ceruzát két évesen először de nehezen találtam olyan márkát amit nem egyszer lehet csak hegyezni

gyurmát még nem adtam .

2011. márc. 10. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok A/4-es mágneses rajztábla tuti jó! nekünk is volt-van kocsiba használjuk játéknak.
2011. márc. 10. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
15-16 hónapos volt a kisfiam mikor elösször rajzolt ceruzával.De amugy inkább a mágneses táblát használjuk.Gyurmát is olyan 17 honapos korától nagyon szert gyurmázni.Néha csinálja,hogy bekapja de mindig mondom neki ,hogy vége nem játszunk többet és kiköpi,utánna már nincs vele gond.Már festettünk is eggyütt.20 hónapos.
2011. márc. 10. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisfaim 13 honapos es bolcsis. O mar tobbszor hozott haza nekem "rajzot" amit o keszitett. Volt olyan kozte ami zsirkretaval volt rajzolva ossze-vissza kis szines vonalak es volt kozte olyan amit valamilyen vizfestekkel keszitett. A kis kezet nyomta bele es ossze-vissza kis keznyomatokat nyomott a pappirra. Tegnapelott is kaptam egy sziv alaku pappirt amire zsirkretaval rajzolt nonapra. :)
2011. márc. 10. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1 évesen színes ceruzát. Speciálisan babáknak kialakítva :)

Kis rövidek kb 10 cm, háromszögletűek így jól meg tudják fogni és vaskosak. A belsejük is vaskos, nem törik. A külsejük mittoménmilyen natúr fa. :) Nincs benne mérgező anyag, könnyű faragni is és totál csumáig le tudja vele rajzolni a magáét pont mert nem törik.

Gyurmát 2 éves kora körül gondoltam.

Zsírkrétát nem kapott még, a védőnő nem javasolja. Régi motoros a szakmában, és baromi tájékozott, ő még nem talált megfelelő minőségűt ami jó lenne egy kicsinek.

Most 21 hónapos, szépen firkál, ha rajzolok valamit vagy kinyomtatunk akkor azt kiszínezi :) persze túlmegy a vonalakon, de próbálkozik. Viszont a pálcikaember már megy, igaz sose tudjuk kit is akar ábrázolni :D Akkor mindig vigyorogva közli, hogy épp ki az aktuális.

2011. márc. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!