Mit csinál már 6 hónapos babátok? (mozgás) Mennyit és mit eszik?
Az én kisebbik fiam is 6 hónapos, hátáról fordul hasra,vissza még csak egyszer sikerült neki, szerintem az is véletlen volt:)
A kezeivel és lábaival sokat játszik, kúszni még nem próbált.
Éjszakát már átalussza( 8-10 órát), szopizik, délután kínálom gyümölccsel, de pl. tegnap nem kellett neki, csak az anyatej.
Neked mit tud már a babád?
Hát csajok nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést.Remélem az én babám nem lesz majd lemaradva beszédfejlődésben, mert ugye "azt mondják", háttérbe szorul a többi, ha vmiben nagyon aktív.Ugyanis az én kisfiam 4 és fél hós kora óta fordul mindkét irányba, 5 hós kora óta hinta-palintázik, kúszik-mászik, 2 hete pedig feláll bármibe felkapaszkodva, először térdre aztán talpra felnyomja magát.most 8- -án volt fél éves.A védőnő sem hitte el amit lát.A babakocsiban már ülve sétálunk, mármint úgy hogy ő felül magától és kapaszkodik az elejébe.
Nekem ez egy kicsit gyors.......1 hónap múlva meg már menni fog?.............?
Bár lehet, hogy most "megáll", aztán innentől kezdve akkor csinál mást , amikor "kell".
Ja és persze 1 percig sincs nyugton, pörög egész nap, síkítva,jókedvűen,aztán este a fáradságtól nehezen alszik el, mert átesik a holtponton.Szerintetek?Nem gyors egy kicsit ez az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!