Mit csinál már (mozgás) és mit játszik önállóan a 10 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 20:57
1/6 anonim válasza:
Kisebb távokat megtesz járva egyedül, lépcsőt mászik, zenél a hangszerein, bújócskázik, fogócskázik, tornyot épít 2 kockából, dobozba ki-be pakol. Körülbelül ennyi, ilyesmire voltál kíváncsi?
2/6 anonim válasza:
9 hósak múltunk: kapaszkodva jár, megáll pár pillanatra egyedül, guggol, jön-megy, mászik.. pakolászik, a montessori torony karikáit leszedi (vissza még nem teszi), pápá, puszi, csücs, tapsol szavakat érti és csinálja..
Mindenféle játékkal elvan, többnyire megízleli azokat, van egy játék laptopja, na azzal sokáig babrál, kábelek, zsinegek, cipzárak lekötik, néha a tv-ben a reklámok..., keményfedelű könyveit nézegeti, ˝beszél˝ azokhoz vagy azokról mesél... nagyvonalakban mi esetünk ennyi :)
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, erre gondoltam!
Várok még válaszokat!
2009. jan. 28. 21:22
4/6 anonim válasza:
10 hós kisfiam kúszik, mászik, ül, leguggol, önállóan térdel, kapaszkodva feláll, a lábamnál felhúzza magát, oldalra lépeget kapaszkodva, mindent bevesz a szájába, csipegetve önállóan próbál enni, "kezeli" a kanalat, pohárból iszik-többé kevésbé sikeresen, képeskönyveit nézegeti,lapozgatja,beszélget hozzájuk, pakolgatja, eszegeti a játékait, a játékockákat ha egymásra teszem még leveri, tehát nem pakolássza egymásra, a laptopomat kezeli :D, ha kedve van hozzá az összes játékával jól elvan egy darabig, de mostanság csak a szék vagy az asztal mellett álldogál, oldalaz és kapaszkodik át egyik székről a másikra. Ja és imádja az ajtókat csukogatni.
5/6 anonim válasza:
az én kisfiam - nagyon izgága, nem sokáig koti le valami a figyelmét, ha melléulok, hogy most építsunk, máris otthagy, de ha nem vagyok, iszkol utánam:)mászik, mint a villam, seperc alatt feláll, leginkább a lábamba szeret kapaszkodni, bújocskázik, sétálgat a szobában - bútorok mellett, ulogarnitúra, székek kozt, aj´tokat nyitogatja és kipakolna mindenhonnan, porszívózik (a legkedvesebb játéka, ha tologathatja...) és kozben ond-mond.
6/6 anonim válasza:
9hónapos mult a kisfiam,mászik,feláll,kapaszkodva megy,egyedül 2-3lépést megtesz utánna tottyol.Van neki járássegitője azzal nagyon szeret sétálni,kisautó,labda a kedvenc játéka elguritja megy utánna,zenélő játékok közbe zenéljenek,mert ha én kikapcsolom ő gyorsan visszakapcsolja.Pár szót már mond és ha kérdezzük tőle mi hol van odamutat.Nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!