Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lázasak vagyunk, ti mit...

Lázasak vagyunk, ti mit tennétek? Délután kezdődött egy kis hőemelkedéssel, ami 38,1 fok lett, ezért kapott kúpot, de szépen elaludt, evett is, majd most este,39 fokos lett a láza.

Figyelt kérdés
Mivel nem telt el 6 óra, még nem kapott megint, de nagyon féltem. Hagytam elaludni, figyelem egyfolytában.Annyi eltérő dolgot hallottam, hogy csillapítsuk vagy ne a lázat, hogy kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
2009. febr. 19. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
És a te lázad mennyi? Neked sem csillapodik?
2009. febr. 19. 21:21
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Mindenképpen adj neki inkább kúpot mert az fél órán belül hat, a szirup csak másfél 2 óra múlva. Ekkora lázat csillapítani kell, mert pillanatok alatt felszökik mégjobban és akár lázgörcsöt is kaphat!!!!Ez nagyon veszélyes. Nekem azt mondta a dokink és az ügyeletes orvos is mikor egyszer rohanva mentünk hétvégén, mert 39,4 volt a láza és nem akart lemenni sehogy, hogy ha láz van és megy felfelé 3-4 óra múlva is, akkor váltogatva lehet adni lázcsillapítót. Vagyis kúp, majd 4 óra múlva pl szirupot... És így tovább. És közben hűtőfürdőzés, mert mindig meg kell próbálni 38 körül tartani a testhőjét, inkább alatta legyen.

A másik pedig, hogy biztos beteg lesz. Nálunk is ez volt és kiderült, hogy tüszős mandula gyulladása van. Majd 40 fokos volt 2 nap is a láza a hűtőfürdők és a lázcsillapítók mellett is. Iszonyú volt. Méregesd a lázát óránként!!! Nem akarlak megijeszteni, de jobb megijedni, minthogy aztán baj legyen. Nehogy nálatok is ez a borzalmas betegség így jelentkezzen a kicsinél. Én éjjel is méregettem óránként neki, a hóna alatt, hogy ne ébredjen fel. Ha meg kúpot adtam, akkor popsiban is néztem a lázát. Szegénykém olyan fáradt volt, hogy fel sem ébredt a lázmérésekre, meg a kúpra sem.

Remélem nálatok nem lesz ekkora baj!

Jobbulást neki, egyem a kis szívét!

2009. febr. 19. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

21:21-esnek:

felháborítóan, gusztustalanul, okádékul undorító amit írtál...

szégyeld magad!!!!

nagyon sok anyuka többesszámban beszél maukról. ÉS AKKOR MI VAN??? te attól kevesebb vagy???

egy pár hónapos 39 fokos lázas gyermekről van szó... ha nem tudsz segíteni, akkor inkább ne írj semmit.

bocsi kedves kérdező... csak könnybelábadt a szemem ahogy belegondoltam, h milyen lehetett ezt neked olvasni és felment bennem a pumpa.

2009. febr. 19. 21:46
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Az én 7 hóanpos babámnál is így kezdődött,ma kiderült,hogy középfülgyulladása van.

NEKÜNK a Nurofen semmit nem használt.

Germicidet adj neki és lássa orvos.

Jobbulást kívánok Nektek!

2009. febr. 19. 21:52
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

a dühös anyuka vagyok:

aha az a kúp tényleg jó, meg szerintem a panadol baby sem rossz, vhogy próbáld neki levinni

és szerintem tényleg hívj ki dokit v vidd ügyeletre ha picibb lejjebb megy neki, mert ez elég magas.

hűtőfürdő...

van pár erdélyi haverom, ők a természetes gyógymódok hívei: krumpli félbevégva a kezébe és a talpára...

hátha segít. sosem próbáltam az igaz...

2009. febr. 19. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
21:20-as undorító vagy! Látszik, hogy még sosem nézett rád gyerek láztól könnybe lábadó szemekkel...
2009. febr. 19. 22:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Skerült levinni a lázat?

Én legelőször a hűtőfürdővel próbálkoztam volna, és utána a kúppal.

Jobbulást nektek.

2009. febr. 19. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az undorító, gusztustalan, hányadék anyuka vagyok!

Elnézést kérek, nem rosszindulatból írtam, esküszöm de errefelé senki nem mondja így, itt nem szokás és azt hittem mindketten betegek.(Ukrajnában élek, Beregszászon) Nem értem miért kell egyből leugatni az embert?

Kérdezőnek: Bocsánatot kérek, és remélem már jól van a babád!

2009. febr. 20. 06:37
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

így teljesen más....akkor én kérek bocsánatot, tényleg...

és remélem már jobban van a baba!!!

2009. febr. 20. 08:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocs, azt hittük gúnyolódsz :(
2009. febr. 20. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!