Baby Merc Agat babakocsi garnitúra 61 500 Ft-ért. Mit gondoltok?
Megéri vajon? milyen minőségű lehet? Bármilyen információt szívesen fogadok. Köszönöm.
Nekünk hasonló volt.
Nem fér be az autóba,nem fér fel a buszra sem,iszonyú széles babakocsi DE nagyon kényelmes volt a babámnak mert tudott benne rendesen aludni,valamint bevásárlásra is nagyon jó az alsó rekesz.
Nekünk ilyen van, csak kértem a bolygókerekeket, egyszerűen katasztrófa, csodálkozom is, hogy nem törtek még ki a kerekek :S Minden egyes patkáknál kínszenvedés, ahogy a kátyúknál is.
A súlya brutális, a csomagtartóba úgy fér be ha semmi mást nem akarunk már odatenni.
Egyetlen pozitívuma, hogy jól téliesíthető és a gyerkőcnek kényelmes VOLT, amíg picike volt, mivel nálunk már az ülő pozícióban sem jó, mert nem lehet eléggé felemelni a támláját, és a babám így meg nem lát ki rendesen, tehát kényelmetlen neki, én ezt sem szeretem benne.
Nem venném meg még 1x és nem is ajámlom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!