Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baby Merc Agat babakocsi...

Baby Merc Agat babakocsi garnitúra 61 500 Ft-ért. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Megéri vajon? milyen minőségű lehet? Bármilyen információt szívesen fogadok. Köszönöm.

[link]

2011. márc. 10. 09:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az eladóról és a babakocsiról is csak pozitív tapasztalat.
2011. márc. 10. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekünk hasonló volt.

Nem fér be az autóba,nem fér fel a buszra sem,iszonyú széles babakocsi DE nagyon kényelmes volt a babámnak mert tudott benne rendesen aludni,valamint bevásárlásra is nagyon jó az alsó rekesz.

2011. márc. 10. 09:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csúnya széles.
2011. márc. 10. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van.És nagyon szeretem.A súlyát leszámitva tökéletes.Maximálisan meg vagyok elégedve vele és még szép is.Élőben még szebb mint képeken:-D
2011. márc. 10. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van.Én szeretem,bár egy kicsit tényleg nehéz.
2011. márc. 10. 11:27
 6/13 anonim ***** válasza:
hát nem egy abc design meg olyan buldózer az egész. én nem venném meg.
2011. márc. 10. 11:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem az olimp változat van.Ha most vennék kocsit nem ezt venném.A babának nagyon jó,de nagyon nehéz.Nehezen fér be a kocsiba pedig kombi autónk van és nehezen lehet összezárni is.ÁÁÁÁÁ.....Nagyon megbántam,hog ilyet vettem.A horozójáról meg ne is beszéljünk.Nagyon gagyi.Most lesz 1 béves a kislányom,de már le akarom cserélni.Ne vedd meg szerintem,mert ettől vannak sokkal jobb kocsik is.:)
2011. márc. 10. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia, egyik barátnőmnek ilyen van, fél évig használták, mert szétment, gagyi műanyag az egész. Láttam a saját szememmel! Ne vedd meg, ennyiért most leárazva Brendonos babakocsit kapsz igazi garanciával!
2011. márc. 10. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Ennyiért már normális,könnyű aluvázas ,bolygókerekes babakocsit is kapsz!Pár hónapos használtat,meg egyenesen hiper-szupert,amivel még egy boltba is be tudsz menni!Mert befér az ajtón.
2011. márc. 10. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, csak kértem a bolygókerekeket, egyszerűen katasztrófa, csodálkozom is, hogy nem törtek még ki a kerekek :S Minden egyes patkáknál kínszenvedés, ahogy a kátyúknál is.

A súlya brutális, a csomagtartóba úgy fér be ha semmi mást nem akarunk már odatenni.

Egyetlen pozitívuma, hogy jól téliesíthető és a gyerkőcnek kényelmes VOLT, amíg picike volt, mivel nálunk már az ülő pozícióban sem jó, mert nem lehet eléggé felemelni a támláját, és a babám így meg nem lát ki rendesen, tehát kényelmetlen neki, én ezt sem szeretem benne.

Nem venném meg még 1x és nem is ajámlom senkinek!

2011. ápr. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!