13 hónapos kislányom tegnap lenyelt egy követ, ami elég éles volt, nem lehet tőle baja? Úgy félek, hogy elvágja belülről!
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta, hogy én is ettem ilyeneket mikor kicsi voltam, de félek:(2011. márc. 10. 08:52
1/4 anonim válasza:
Viccelsz? tuti még tegnap elvittem volna orvoshoz!
2/4 anonim válasza:
Nem tudja elvágni belülről.
orvoshoz meg hiába viszed, kiszedni nem tudják, hiszen azt sem tudják merre lehet (gyomorban, bélrendszerben..) Akkor van gond ha nem jön ki belőle. Pár nap átfutás kell, bár számít milyen a táplálkozásotok.
Veszélyt egyébként a fogpiszkáló jelent, mert mindkét vége hegyes (szemben a tűvel)és az beleáll a gyomor falába vagy a bélbe, nem tudja beforgatni úgy, hogy ne bökje meg.
De az éles tárgyakat tudja a bél úgy forgatni, hogy ne vágja el.
3/4 anonim válasza:
szerintem se kell azonnal orvoshoz futni, mert nem igazán tud még mit csinálni figyeld a pelust ha kijön minden rendben ha nem akkor azért érdemes szólni orvosnak, de 4 napot várhatsz nyugodtan, és tényleg nem tudja elvágni magát belülről..:D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, nem akartam egyből orvoshoz menni, mert szerintem lesz még ennél durvább dolog is ahogy nő. Az egyik ismerős lenyelt egy vasgolyót, neki egy hetet mondtak, hogy annyi idő alatt kell kijönnie. Ma már volt kaki, de nem volt benne.
2011. márc. 10. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!