Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzó 10 hónaposotok mennyit...

Fogzó 10 hónaposotok mennyit és mit eszik eszik egy nap?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

szinten 10 honapos a babam,hat igazabol nem nagyon eszik semmit amikor fogzik,csak szopik

talan egyszer,ketszer maximum

2011. márc. 11. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont ma 10 hónapos!2 alsó foga van kint(múlt héten jöttek ki)de már készülődik neki nagyon a felső kettő is!

Az étkezésünk így néz ki!

reggel 7-kor 150-160 ml tápszer

tízórai:4-5 kanál gyümölcs(vagy egy pár csipet kalács vajjal vagy 1 db babakeksz)

délben 120-150 gr húsos főzelék

uzsonna:maradék húsos főzelék,kb 6-8 kanál,1 pohár joghurt

vacsi:250 ml tápszer tejpéppel elkevereve

Szóval igazából nem eszik annyira keveset egyedül a tízórai ami kevés de ő amúgy sem szokott tízóraira enni sokat

2011. márc. 11. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Az én csajszim szinte csak a tápszert,esetleg gyümölcsöt,vagy kiflit hajlandó enni::( És nagyon keveset:(
2011. márc. 11. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én 9 és fél hónapos bébim sem akar enni. Jön a foga, ilyenkor szinte semmit nem eszik egész nap. Inkább rengeteget iszik. Az ebéd is csak pár kanál főzi, az uzsi is csak pár kanál, este eszik egy nagyon kicsivel több sinlacot.
2011. márc. 12. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 10 hós.

Nálunk alig fogadja el a tápszert (reggel,este) viszont a puha főtt zöldségeket ha falatozom neki megeszi vagy vajas kenyérkét.

Vagy nyersen alma cikkeket,leginkább azokat eszi szívesen amit rágcsálhat.

Kanalassal nem is próbálkozok..eltolja a kezemet ha kínálom..Kivétel a joghurt.

(most várjuk a 8. fogacskát)

2011. márc. 12. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fiacskám négy nap múlva lesz 10 hónapos és még egy foga nincs. Kanalasat egyáltalán nem eszik kézzel lábbal tiltakozik és masszirozni sem engedi az ínyét. Egyébként mindent megeszik csak csőrös cumisüvegből hígitva. Reggel 7kor tápszer 10 óraira gyümölcs vagy joghurt ebédre husis főzelék ma elkezdtem szoktatni a sajthoz kapott sajtot a főzelékbe uzsonnára tejpép ez is hígan vacsira megint tápszer és még éjjel felkelünk 2x akkor is tápszer. Nappal szoktam a kezébe adni babapiskótát vagy kiflicsücsköt
2011. márc. 12. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én babámat nem befolyásolta, a fogyzás, ugyanannyit eszik szerencsére, mint előtte, most bujik a 2 alsó foga egyszerre, igaz az első napokban többet zsimbelt, de evett.

Reggel 300 ml tapszer

Tizorai 1-2 alma+ 1 korte osszeturmixolva, beleteve turo

Ebed 300 ml fozelek (sokmindent eszik, de mivel csak most bujik az also ket foga, meg turmixolok)

Uzsi gabonapehely gyumolccsel

Vacsi 300 ml tapszer

2011. márc. 12. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nálunk most volt 10 hónapos,az alsó bújt ki,és most jön a második fenn.

reggel kb 100 gramm gyümölcs

délben kb 200 gramm húsos főzelék

délután 4 óra kb 200 gramm rizspép babakeksszel vagy gyümivel

este 8 kb 200 gramm főzelék,v rizspép

éjfél,és hajnali 4 240,és 240 ml tápszer.

nagyon jó étvágya van...

2011. márc. 13. 00:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,és még mellé napi fél liter forralt vizet is megiszik:)
2011. márc. 13. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!