Mitöl sötét a pisije?
Figyelt kérdés
4 honapos a kisfiam ma délután eszre vettem hogy kicsit olyan mintha narancssárgás lenne a pelusba a pisi! Tegnap voltunk oltáson és reggel lázas is volt! Lehet összefüggés a kettő között, ha nem akkor mitől lehet? Ugy félek hogy valami baja van!2011. márc. 9. 16:05
1/5 anonim válasza:
talán felfázott.
Vagy répát evett.
Vagy a gyógyszer festette meg. Rá szokták írni.
Vagy céklát evett.
Lázcsillapítót kapott.
2/5 anonim válasza:
Igen, valószínű az összefüggés. A láz miatt is . A noraminophenazon kúp pedig, kifejezetten téglavörösre szinezheti a vizeletet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nurofen narancsízű lázcsillapítot adtam neki, amugy mást nem evett még csak szopik! Köszönöm a gyors válaszodat!
2011. márc. 9. 16:12
4/5 anonim válasza:
A láz esetén megugrik a folyadékigény és ha nem kapott többet, akkor azért is lehet a pisi sötétebb, mert nincs eléggé ellátva folyadékkal. Tömény, koncentrált a vizelet ilyenkor.
Láz esetén tényleg több folyadék kell!
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ilyenkor több folyadék kell, arra odafigyeltem! Valószínű hogy a lázcsillapítótól volt olyan a pisi, mert azota normális csak akkor egyszer volt olyan! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek!
2011. márc. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!