Babaúszáson milyen pelus kell?
Nálunk nem úszópelust kérnek, hanem csak egy aqua slip-et. De abból kifolyhat minden, nem?
Nálatok hogy volt?
Igen, ilyen aqua slip!
És a sima úszópelus is simán átengedi a pisit..? Ezt sem tudtam...furcsa valahogy az egész nekem, hogy csak úgy simán pisilhetnek a babák a vízbe.
És ha ez az aqua slip a pisit átengedi, akkor a folyékony kakival mi a helyzet? Akkor azt is, nem?
Ha jól tudom, ennek belül olyan műanyagos az anyaga. A totál folyékony, hasmenéses kakit biztosan átengedi, ahogyan a pisit is - ilyen kakijú babával biztosan nem mennék vízbe. (tök mindegy, hogy esetleg fogzástól van-a a hasmenés, inkább kihagynám az úszást, ha vírus, akkor meg pláne).
A szilárdabb kakit megfogja.
És igen, az úszópelus átengedi a vizet kívülről, és a pisit belülről. :)
Első és második vagyok.
Én Huggies úszópelust vettem kisfiamnak. Azzal mentünk be a vízbe, és mikor kijött, csurom víz volt kívül-belül. Tehát belepisilt, a pisit átengedi, a bőréhez a vizet beengedi, csak a kakit fogja meg - hozzáteszem ezt nem volt szerencsénk tesztelni, kisfiam nem kakilt a vízben töltött idő alatt.
Az én kisfiamnak csak hasmenés idején (fogzáskor, és hányós-hasmenős vírusnál) volt teljesen folyékony a kakija. Tény, hogy ő tápszeres is volt, nem csak anyatejes.
Mindenesetre ha a babád kakija alapból totál vízszerű, akkor a helyedben valami atombiztosat találnék ki ilyen esetre, nem egy egyszerű nedvességáteresztő pelust.
Pl mi lehet atombiztos?
A babaúszáson 3-4-5 hónapos babák lesznek, gondolom sokan csak anyatejesek. Így tudja a vezető is, hogy mi a helyzet és mégis aqua slip-et kérnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!