Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Papaverint evés elött vagy...

Papaverint evés elött vagy után adtátok? Vélemények? Mennyi idő után hat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
előtt, mivel amig szopizik, addig a hasa ellazul a meleg tejcsitól, és mire befejezi a kajálást már hat is a gyógyszer, meg kevesebb az esélye, hogy visszabukja lentebbről.
2011. márc. 9. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
evés előtt kell adni, napi 3 x egy mokkáskanállal, aztán már csak éjszakára adtam, nálunk szinte azonnal hatott, egy-két napon belül. kb 3 hétig kapta utána már csak esténként szintén kb 3 hétig. Aztán el is múlt a hasfájás. Nálunk bevált, pedig a kisfiam nagyon görcsölt, és semmi más nem használt nála
2011. márc. 9. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy evés ill. büfi után adjam. Na ez nálunk nem jött be, mert így sokszor bukott és minden kijött belőle. Most már evés előtt adom és így sokkal jobb, nekünk elmúlt tőle a hasfájás. Most 9 hetesek vagyunk és még adom neki.
2011. márc. 12. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Evés előtt kell, nekem az orvos is ezt mondta és naponta háromszor. Egy két nap kell, neki, hogy hasson.
2011. márc. 13. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!