Mit csinálnál másképp ha most születne az első kisbabád?
Nem lennék parás(elhinném hogy az ösztöneim jót súgnak), és így sokkal nyugodtabb lennék! :)
Elhittem most is, csak folyamatosan kételkedtem, ez maradna ki!
És hamarabb hagynám hogy a nagyikkal legyen, és többször lehetnénk kettesben apával mégha csak vásárolni is megyünk de kettesben! :)
14 hónaposan hagytam először nagyira, mert egy besz@ri vagyok! :)
15 hós kislány anyuja!
Nem vennék új rosszabb minőségű babakocsit, hanem használtan vennék magas kategóriájút.
Nem vennék én sem kombi ágyat. Fisher Price játékok közül semmit.
Kiskorától vinném mindenhová, mert nagyon parás vagyok és sehová nem vittem, és ahhoz képest elég gyakran beteg.
Ami a legfontosabb terhesen más nőgyógyászhoz kellett volna járnom.
nem paráznék folyton minden hülyeségen
feleennyit se költenék neki játékokra amikor úgyis a merőkanállal játszik
többször kérnék meg valamit hogy vigyázzon rá, nagyon anyás még mindig
-amikor megtudnám hogy terhes vagyok azonnal építkeznénk
(így nem épp volt időnk és félbe maradt a bővítés is)
-többet maradna a nagyszülőkkel
(hiszen egy házban lakunk velük de üvölt amint kimegyek az ajtón és az öregekkel marad, pedig imádják)
-elmennék konditerembe
(ha csak 1 órára is, de legalább addig apával lennénk "kettesben" és nem lenne még mindíg 8 kiló rajtam...)
a többi dolgon nem változtatnék, de ki tudja most 9 hónapos a drágám tervben van a kis tesó és lehet hogy őt "mégjobban elrontom" majd :DDDDD
- nem ordítanék szülés közben... szinte minden energiámat elvette
- nem hallgatnék a védőnőre, aki 2 hetes korában tápszert javasolt és csak váltott mellből engedett szoptatni - küzdenék a tejért
- 6 hetes koráig nem engednék be látogatót - iszonyatosan lefárasztott, hogy azonnal jött a rokonság, időm nem volt pihenni
- megpróbálnám magam nem felidegesíteni a rokonok állandó megjegyzései miatt - miért így csinálod, miért így szoptatod, miért nem eszik még húst, adj neki tejet stb...
- havonta minimum egyszer lepasszolnám egy délutánra, ugyanis 21 hónapos, de egy közös délutánunk nem volt még Apával mióta megszületett. Holnap lesz az első. :(
- időben beíratnám bölcsibe a társaság miatt is- most már nagyon el vagyok késve, gyesből nem fogunk megélni, munkahelyem nincs, terhesen rúgtak ki
Gyakorlatilag ennyi. Én sokat ringattam, úgy altattam, azt nem bánom, már leszokott róla. 4,5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, azt sem bánom. Néha nincs el magában, eléggé anyás, nem bánom, szeparációs félelemnek tudom be. Túl sok drága játéka nincsen...
Én is jobban küzdenék a szoptatásért...még mindig bánt. Ha a mostani eszemmel jönnénk haza a kórházból, hagynám pár napig kínlódni a cicivel,mielőtt pótlást kapna, hátha...
De ezenkívül máson nem változtatnék.
Sokkal többet pihennék, és sz@rnék bele mindenbe, hogy legyen tejem és minél tovább tudjam szoptatni a babámat!
Sajnos 3 hónapos korától már pótlás kellett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!