Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csávó akivel oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csávó akivel oda vagyunk egymásért (plátói), de van egy kis bibi nős és még gyereke is van. Állandóan azt mondja, "jól" érezhetnénk magunkat. Nem én lennék az első. , de strigula sem szívesen lennék! Te mit csinálnál a helyemben?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a pic$aba. NEm erdemlel meg teged sem, es a feleseget sem valoszinuleg. Keress masat ;) legalabbis en azt tennem !!!
2009. márc. 1. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy munkatárs mindennap látom és egy pár strigulát a munkahelyen gyűjtőt!!
2009. márc. 1. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj be a strigulák közé! Hagyd a fenébe!
2009. márc. 1. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne add oda magad neki.....itt nem szerelemrol van szo,meg olyan erosebb erzesekrol,szova ne rontsd a hirneved,es szerintem te sem akars mar a listajan lenni:"nekem mar megvolt.."
2009. márc. 1. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Férfiként azt mondom:

Szerintem add oda magad, hiszen szexelnétek egy jót és kész.

De mivel tovább látok az orromnál, ezért azt mondom utasítsd vissza, mert egy szexért lejáratni magad, ha elmeséli valakinek... kár lenne.

25/f

2009. márc. 1. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. bibi: családos, és ha kiderülne te lennél a családszéttúró rib...

2. bibi: munkatárssal soha ne kezdj, ha csak nem lesztek mindketten szabadok, mert ugyanaz leszel, és még le is járatod magad a munkatársaid előtt. Ilyenek nem maradnak titokban egy munkahelyen

3. bibi: tényleg csak 1 strigula lennél.

4. kérdés: tényleg szükséged van egy családos trófeagyűjtő férfi szexuális szolgáltatásaira. "jól" érezhetnétek magatokat. Elég gusztustalanul ajánlgatja magát, nem?

2009. márc. 1. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy munkatárs. Ez veszélyes lehet!

Egyébként simán bele mennék.

Ha egy irodaházban dolgoztok de Te az 1.emeleten ő a 9-en akkor ok. De ha az íróasztalotok egymás mellett van...HÁÁT okosan!

2009. márc. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!