Mennyit eszik a babátok 2 hónaposan tápszerből?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 09:40
11/15 anonim válasza:
Megint 9.47-es vagyok. Akinek ilyen sokat eszik a kicsije, nem beszéltetek dokival, védőnővel? Amikor én megemlítettem a napi 1000milit, mindjárt laktatóbb tápszert irt, mert szerintük ez nagyon sok ilyen kicsinek. Ti nem beszéltetek erről védőnővel?
12/15 anonim válasza:
Kérdezte egyszer a doki,hogy mennyit eszik,mikor mondtam akkor annyit mondott:Hát jó az étvágya!
:S
13/15 A kérdező kommentje:
és milyen tápszert esztek? mi a milupa Pepti 1-et hipoallergén. de szerintem hamar átcsap rajt és zöldet kakál.
2011. márc. 15. 18:27
14/15 anonim válasza:
Beba Ha Start ,ő is zöldet kakál....A napokban 150ml-t adtam neki ,így 3 óránként kér enni.
15/15 A kérdező kommentje:
mi is ráálltunk a 150-RE DE CSAK 5-SZÖR ESZIK ÉS HÁL ISTENNEK EGÉSZ ÉJSZAKA ALSZIK.
2011. márc. 23. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!