Mennyit eszik a babátok 2 hónaposan tápszerből?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 09:40
1/15 anonim válasza:
Nyolc hetes lesz csütörtökön, és 120-150 milit eszik átlagosan. És nektek? Miket csinál már és hogyan alszik, fiú vagy lány?
2/15 anonim válasza:
Szia!Eddig 150ml-t evett,de most emeltük 180-re,mert kevésnek bizonyult a 150.Mondjuk ő eléggé nagy baba!63cm, 6200g.
Első válaszolónak:
Pénteken töltöttük a 2 hónapot.A napokban kezdte el emelni és tartani a kis buksiját ha hasra fektetem.Rengeteget mosolyok és "kiabál". :)Nálatok mi a helyzet?
3/15 anonim válasza:
Második vagyok!Elfelejtettem írni:kisfiú. :)
4/15 A kérdező kommentje:
megnyugodtam! mi is 120-150 között eszünk,kislány és azt hittem sok! 5.5kg.nekem kis dugó,most 8 hetes. jó gyerek,de mindig a kaján jár az esze.
2011. márc. 9. 17:06
5/15 csill79 válasza:
Az én kislányom 4 és fél hónapos,de most eszik 180-at,pedig ő is nagy baba!3850dkg-al és 57 cm-el született.
6/15 anonim válasza:
Az én fiam 9hetes és 120ml-t eszik. 6,75kg és 63cm.
7/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!Mennyit bír 120ml-vel?Milyen időközönként kér enni?
8/15 A kérdező kommentje:
6-szor eszik
2011. márc. 12. 18:14
9/15 anonim válasza:
Második vagyok,napi 5x eszik,4-4,5 óránként kér enni.
10/15 anonim válasza:
9.47-es vagyok. 7x eszik egy nap, ebből 2x éjszaka. Volt nekünk is olyan 2hetünk, hogy zabált a fiam, a dokink már más tápot is irt, hátha abból kevesebbet eszik majd. Lehet ettől ilyedt meg a kicsim, és visszaált a megszokott 7x120milire:). Biztos, hogy nem éhes, sokat mosolyog, jól is alszik. Nekem is furcsa, hogy beéri ennyivel, mert irtam, hogy tényleg nagy gyerek. Amikor többet kért, akkor sem sajnáltam tőle, evett, amennyit kért. Most ennyit kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!