Mennyit alszik napközben 1 éves babátok? Az éjszakát átalussza?
Egyszer aludt napközben, egyben 2-3 órát. Éjszakát végigaludta 8-tól reggel 8-ig.
(most 17 hós múlt, kicsit csökkent az alvásigénye, napközben másfél-két óra, este pedig 9-től alszik reggel fél 8-8-ig.
hajnal 4-5 óra körül kel, ezért reggel 8-9 körül leteszem aludni, kb 40-50 percet szunyál.
ebéd után kb 12 körül alszik el és max 1,5 órát pihen.
este 6 körül már hulla álmos, kb 7-ig szoktuk kihúzni a fürdést.
sajna hiába próbálom, nem tudom széthúzni a napját, délután nem alszik el és így este korán kidől ebből kifolyólag hajnalban korán kel...ördögi kör :-(
Éjszakát átalussza este 8-9 től reggel 8-ig.
Délután alszik csak 2 órát.
Kicsit sokallom a kislányod alvásigényét, elég lenne napközben a 3 óra neki.
Éjszaka alszik rendesen a babád?Hány órát?
Éjszaka meg sem ébred ugy alszik.
Nekem is az evéssel van gond, néha olyan sokat alszik hogy nagyon sokat csuszik az evés, pl. mielott kéne egyen ezelőtt elalszik és igy van hogy eltelik 4-5 ora a két etetés közt.És szerintem ez nem jó, csak nem tudom mit tehetnék, mert mikor Ő elálmosodik egyszerűen nem lehet ébren tartani...és 2 oránként azért nem etethetem.
Az én fiamnak nincs nagy alvásigénye.
Napközben kétszer alszik: eddig általában ebéd előtt aludt 1-1,5 órát, de tegnap pl. csak ebéd után álmosodott el.
Délután uzsonna előtt megint alszik fél-1 órát.
Este fél 10 körül alszik el, és reggel 8 körül ébred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!