6hos baba hany orankent eszik, ha mar kap szilard kajat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 22:01
1/5 anonim válasza:
Az én kislányom 3,5, 4 óránként eszik. Mikor mennyire sikerül jól laknia.
2/5 anonim válasza:
ha ő is akarja át lehet állni a 4 óránkénti evésre.
3/5 anonim válasza:
Az enyém nem állt át a 4 óránkénti evésre, szépen tartotta és máig tartja a 3 órákat, pedig már 2,5 éves. Én 6 hónapos korától adtam neki szilárd kaját, természetesen utána még szopizott, így is betartotta a 3 órákat. Mivel minden baba más, így nekünk kell az ő igényeikhez igazodni. Ha látod, hogy a tiéd többet bír, mint 3 óra, hallgass rá! Különben meg a 4 órára való áttérés nem kötelező... nekem egyik se bírta soha ki 4 óráig..
4/5 anonim válasza:
az én lányom kb.3 óránként, ebéd táján a szopi után kapta a pürét. és éjjel 1-2x, összesen 6-7 szopi volt.
5/5 anonim válasza:
6 hónapos kislányom így eszik:
7: szopi, 10: szopi, 11:45 főzelék (krumpli-alma, krumpli-sütőtök, krumpli-répa), 15: szopi, 17:45 sinlac pép gyümölccsel (alma, őszib, sárgab.)19:45 szopi, éjjel 1-2 * szopi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!