Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak, talalkoztatok ilyennel?

Anyukak, talalkoztatok ilyennel?

Figyelt kérdés
1 eves kisfiamnak kb egy hete,nagyon faj a fogyinye.A felso fogsoron hatul mind a ket felen valalmi furat lattam.Ahol a fogacska ki kenne jojjon ott a foginy alatt valami barnast lattam,mintha ver lenne a foghus alatt.Nagyon duzadt,tuzes a felso fogsor meg ahol fog van ott is.Es alig tud enni.Beszeltem a dokival es azt mondta,a fogtol olyan az ,mert nem tud kihasadni a foghus.Kell Nurofent adjak,vagy kupot es kenocsunk is van,avval masszirozni kell a foghust.De ezt nem ertem,h ahol mar van fog ott miert olyan duzadt es piros szinu.Nagyon aggodom.
2011. márc. 8. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiamnak be volt lilulva, egy vérömleny keletkezett az ínyében, ahol a fogacska készült kibújni. Miután áttörte az ínyét, még véres is volt egy kicsit a párnája.

Nyugodj meg, semmi baj nincs, sajnos gyakran előfordul a rágófogaknál.

2011. márc. 8. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom,most tenyleg meg is nyugodtam.
2011. márc. 9. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányomnak is volt ilyen,mikor a metsző foga készülődött kibújni.Én is nagyon megijedtem,mert ráadásul vidéken voltunk anyuéknál.Gyógyszertárban rózsamézet vettünk,azzal kenegettem,másnapra el is múlt.

2011. márc. 9. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!