Milyen babakocsit ajánlotok? Többi lent.
Olyan kocsi kellene, ami nem nehéz, bolygósítható kerekei vannak, de ne legyen mind a négy az. Könnyű legyen, illetve ne túl nagy, mivel kicsi az autónk (skoda fabia). Ezt néztem ki. Mi a véleményetek?
Nekem ilyen van:
Most 60 körül árulják, 2 éve 50 ezer forint volt
Azóta megvan.
Elől bolygókerekes és Swift be is befér!!
Nekem olyan van eladó, ami nem újszülött kortól használható, de a többi kritériumodnak megfelel.
4 kerekű, bolygós is meg nemis, könnyű, kicsire csukható mégis tágas, p206-ba befér simán.
Szerintem nagyon szupi ez a babakocsi amit belinkeltél!:)
Nekem is tetszik!:)
Bár nekünk ilyen van:
A második a türkizkék-sötétkék szinü,nagyon meg vagyok vele elégedve,mamatálcás,a kupola hátrészén van egy kis tárolórekesz,lapra csukható,jól tisztitható,van hozzá lábzsák is,könnyü,nagyon jól lehet irányitani egy kézzel is,több,mint 1éve használjuk,jók a kerekei is,BKV-ni is egyszerü vele,és a babám is nagyon szereti.
Remélem tudtam neked segiteni!:)
Nekünk ilyen van, ez is nagyon szuper!
Igaz, drágább, mint amit Te néztél...
Az előző nekünk is Kunert, nagyon utáltam!
Megvettem a babakocsit, de nem azt amit én linkeltem, hanem azt amit kedves utolsó linkeltél. Nem volt az üzletben olyan, így azt vettem ami volt. Egyből beleszerettem. Nagyon tetszik, könnyű, elfér az autónkban. :-)
Most tök boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!