Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit ajánlotok?...

Milyen babakocsit ajánlotok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Olyan kocsi kellene, ami nem nehéz, bolygósítható kerekei vannak, de ne legyen mind a négy az. Könnyű legyen, illetve ne túl nagy, mivel kicsi az autónk (skoda fabia). Ezt néztem ki. Mi a véleményetek?

[link]

2011. márc. 8. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van:

[link]

Most 60 körül árulják, 2 éve 50 ezer forint volt

Azóta megvan.

Elől bolygókerekes és Swift be is befér!!

2011. márc. 8. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik, bár attól függ , h milyen korú gyerkőcnek akarod, mert ez újszülöttnek nem jó, mivel nem lehet vízszintesig dönteni.
2011. márc. 8. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem olyan van eladó, ami nem újszülött kortól használható, de a többi kritériumodnak megfelel.

4 kerekű, bolygós is meg nemis, könnyű, kicsire csukható mégis tágas, p206-ba befér simán.

2011. márc. 8. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szupi ez a babakocsi amit belinkeltél!:)

Nekem is tetszik!:)

Bár nekünk ilyen van:

[link]

A második a türkizkék-sötétkék szinü,nagyon meg vagyok vele elégedve,mamatálcás,a kupola hátrészén van egy kis tárolórekesz,lapra csukható,jól tisztitható,van hozzá lábzsák is,könnyü,nagyon jól lehet irányitani egy kézzel is,több,mint 1éve használjuk,jók a kerekei is,BKV-ni is egyszerü vele,és a babám is nagyon szereti.

Remélem tudtam neked segiteni!:)

2011. márc. 8. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Lassan 4 hónapos lesz a kislányom. Most kunert van, de le akarom adni, mert hatalmas. Amikor megvettem, nem is gondoltam rá hogy milyen nehéz. Túl nagy a kereke. Mindig emelni kell mert nem bolygókerekes. Így erre a kocsira gondoltam. Jó árban van, meg tetszik is. Holnap megyek megnézni hogy milyen élőben. Remélem adnak hozzá lábzsákot. Annyi a negatívum, hogy nincs hozzá pelenkázótáska.
2011. márc. 8. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, ez is nagyon szuper!

Igaz, drágább, mint amit Te néztél...

[link]

Az előző nekünk is Kunert, nagyon utáltam!

2011. márc. 8. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon utálom a Kunertet, bár a lányom nagyon szeret benne aludni.
2011. márc. 9. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Megvettem a babakocsit, de nem azt amit én linkeltem, hanem azt amit kedves utolsó linkeltél. Nem volt az üzletben olyan, így azt vettem ami volt. Egyből beleszerettem. Nagyon tetszik, könnyű, elfér az autónkban. :-)

Most tök boldog vagyok.

2011. márc. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!