Én még adok a fiamra két vékonyabb harisnyát, szerintem te is adj rá. Hideg van még reggelente.
2011. márc. 8. 07:27
2/8 anonim válasza:
szia,
én is rá adom még, olyan hideg van reggelente. de remélem, hogy már nem sokáig kell, mert már megőrülök a 10 perces öltözésektől az ajtóban!!
Ági
2011. márc. 8. 07:55
3/8 anonim válasza:
Mármint az oviba vezető útra? Bent au oviban nagyon meleg van, én egész télen nem adtam alá.
Kintre meg felveszi melegítőre a bundagatyát.
Az oviban bent pólóban, meg melegítőben van.
2011. márc. 8. 08:40
4/8 anonim válasza:
Én a duplanadrág híve vagyok. Viszed az oviba és ott lehapod róla a felső (vastagabb) gatyót, cipőcsere és mehet is játszani. Kb két perc az öltözés. Mi is harisnyáztunk. Rémálom volt, mert utál öltözködni, napi egy éppen elég.
2011. márc. 8. 09:24
5/8 A kérdező kommentje:
Persze. Az oviba vezető útra gondoltam és még reggelente én is fázok egy nadrágban, ezért gondolom hogy a kicsim is.
2011. márc. 10. 07:28
6/8 anonim válasza:
Az oviba vezető útra persze hogy kell még. Mondjuk én eleinte (amikor már nem kellett overall) harisnyáztam, de beleuntam , hogy ott állandóan levenni a harisnyát, vissza a nadrágot, délután ugyanez, miközben a kistesó 25ször kiszökik.
Így előkerült egy bővebb tréninggatya amit ráadok az ovis nadrágra, bennt az oviba lekapom róla, délután meg vissza rá. ezerszer egyszerűbb. Szerencsére mi biciklivel járunk, így nem baj, ha az a bővebb gatya mondjuk itthoni, mert nem látja senki. Én már nem vásárolgatok utcai vastag kivülre vehető nadrágot:)
2011. márc. 10. 07:42
7/8 anonim válasza:
Én nem adok rá harisnyát, egyszer rátuszakoltam, az oviban, ahogy húztam le az overált meg a harisnyát, körbe nézett és aggódva kérdezte: Nem látta senki, ugye? Mármint, hogy harisnya volt rajta, úgyhogy én is ráadom itthon az óvódai tréning nadrágot és arra húzom az overállt. De vannak fiúk az oviban, akik nem annyira önérzetesek és rajtuk látok harisnyát. Egyébként valamit én is adok rá.
2011. márc. 10. 09:18
8/8 anonim válasza:
Én adok mindháromra harisnyát minden reggel. Rá nadrág, ha nagyon hideg van, akkor a legkisebbre overált is. A nagyokra harisnya, nadrág. Az oviban csak le kell cserélni egy vékony pamut nadrágra, vagy felveszik a szoknyájukat, esetleg bent lehet térdnadrág, rövidnadrág is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!