Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Repülővel utazni 10 hónapos...

Repülővel utazni 10 hónapos babával? (easyjet)

Figyelt kérdés
Utazott már valaki babával az easyjettel? Érdekelne,mit lehet felvinni a babának? Pl.:cumisüveg,innivalót szabad vinni? És szállítanak-e babakocsit ingyen,mint a wizzairnél? Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 7. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Huha, hát..nem tudom, hogy lehet e felvinni innivalót. A wizzair- en nem szabad italt felvinni az utastérbe. Szerintem egy kisbabával sem tesznek kivételt. Gondolom ez az easyjetre is jellemző... Habár ki tudja...
2011. márc. 7. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
A légitársaságot kellene felhívnod, ott pontosan elmondják, hogy mit szabad fel vinni és mit nem. De szerintem egy babának felengedik az innivalóját, mert nem hiszem, hogy ott lenne cumisüveg, bébiétel stb., habár előfordulhat...
2011. márc. 7. 22:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy ez egy angol légitársaság és így nem tudom felhívni.Már végigolvastam az egész oldalukat de nemsok hasznosat találtam.
2011. márc. 7. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia

Felhivod ferihegyet es ott tudnak neked segiteni.Mi jet2vel repultunk amikor a lanyom 10 es 11 honapos volt.

Oda fel lehetett vinni a babanak folyadekot!

Bontatlan uvegben vizet es elore elkeszitett kisdobozos tapszert is.Vittem 2 uveg bebietelt 3bd 2 dl-es tapszert es 2db kisuveges babavizet.

MEgneztek az ellemorzesen, hogy nem serult a csomagolasa (tehat az van banna ami ra van irva).Volt nalunk popsikrem is.Semmit nem vettek el es semmit nem dobtak ki!

Call Center / Információ

Telefon: +36 (1) 296-7000

E-mail: info@bud.hu

En itt erdeklodtem a jegymodositas miatt is.

2011. márc. 7. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Amennyire én tudom, a gyerekeknek való bébiételt, innivalót felengedi a legtöbb légitársaság a gépre. Szerintem ez a nemzetközi gyakorlat, nem hinném, hogy nagy eltérések lehetnek benne.

Olyat már hallottam, hogy pl. a biztonságiak előtt bele kellett inni a cumisüvegbe, vagy beleszagoltak, stb.

Igaz, mi Malévval mentünk, de nekünk elég volt csak kivenni a táskából az bébiételes üveget, és megmutatni.

2011. márc. 8. 05:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, a legtöbb légitársaság felengedi a babának való folyadékot.

Mi Malévval repültünk , 2 hós volt a fiam, a lefejt tejet felengedték, de előtte meg kellett kóstolnom....

Szerintem is adnak Ferihegyen felvilágosítást, hogy mi a protokoll az Easy-nél.

2011. márc. 8. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
En easyjettel jottem ki Angliaba es a kislanyom akkor 5 honapos volt, felhivtam elotte a repteret es megnyugtattak, hogy a babanak lehet felvinni enni es innivalot. Egy kis taskaban volt elkeszitve tapszer, tea es 1 uveg bebietel, amivel felszallas utan meg is etettem a babamat.
2011. márc. 9. 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig easyjettel utazunk, most 1 éves a kisfiam.

Lehet felvinni babaételt, vizet is (innivalót), akár a saját poharában is. Lehet, hogy bele kell kóstolnod majd a biztonsági ellenőrzésnél. Nálunk mindig van/volt legalább 3-4 üveg bébi étel, hogyha esetleg késés van akkor is legyen mit adni neki.

A babakocsit is magaddal viheted a poggyászon kívül, térítés mentesen.

Vagy föladod a poggyásszal együtt, vagy abban tolod a babát egészen a repülő ajtajáig, ahol bepakolják a gépbe és a poggyásszal együtt érkezik meg a futószalagon.

Jó repülést!

Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

2011. márc. 9. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Èn malévval utaztam karácsonykor akkor 3 hós volt a babám.

Lehet felvinni simán igazából bármennyi bébi dolgot. Pl én 3x2dl vizet vittem + port hozzá. Frankfurtban bele se néztek, Ferihegyen bele kóstoltattak, és ennyi.

Malévnál a kocsit az ajtóig vittem ott elvitték majd az ajtóhoz hozták a reptéren(habár Frankfurti kiszállásnál nem, ott nekem kellett érte menni)ez biztosan légitársaság függö.

2011. márc. 9. 13:30
 10/11 anonim ***** válasza:
fejenként fél liter folyadékot lehet felvinni. Én egy doboz folyékony tejpépet vittem neki, azt itta itatópohárból, elég is volt az útra.
2011. márc. 9. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!