Repülővel utazni 10 hónapos babával? (easyjet)
Szia
Felhivod ferihegyet es ott tudnak neked segiteni.Mi jet2vel repultunk amikor a lanyom 10 es 11 honapos volt.
Oda fel lehetett vinni a babanak folyadekot!
Bontatlan uvegben vizet es elore elkeszitett kisdobozos tapszert is.Vittem 2 uveg bebietelt 3bd 2 dl-es tapszert es 2db kisuveges babavizet.
MEgneztek az ellemorzesen, hogy nem serult a csomagolasa (tehat az van banna ami ra van irva).Volt nalunk popsikrem is.Semmit nem vettek el es semmit nem dobtak ki!
Call Center / Információ
Telefon: +36 (1) 296-7000
E-mail: info@bud.hu
En itt erdeklodtem a jegymodositas miatt is.
Amennyire én tudom, a gyerekeknek való bébiételt, innivalót felengedi a legtöbb légitársaság a gépre. Szerintem ez a nemzetközi gyakorlat, nem hinném, hogy nagy eltérések lehetnek benne.
Olyat már hallottam, hogy pl. a biztonságiak előtt bele kellett inni a cumisüvegbe, vagy beleszagoltak, stb.
Igaz, mi Malévval mentünk, de nekünk elég volt csak kivenni a táskából az bébiételes üveget, és megmutatni.
Én is úgy tudom, a legtöbb légitársaság felengedi a babának való folyadékot.
Mi Malévval repültünk , 2 hós volt a fiam, a lefejt tejet felengedték, de előtte meg kellett kóstolnom....
Szerintem is adnak Ferihegyen felvilágosítást, hogy mi a protokoll az Easy-nél.
Mi mindig easyjettel utazunk, most 1 éves a kisfiam.
Lehet felvinni babaételt, vizet is (innivalót), akár a saját poharában is. Lehet, hogy bele kell kóstolnod majd a biztonsági ellenőrzésnél. Nálunk mindig van/volt legalább 3-4 üveg bébi étel, hogyha esetleg késés van akkor is legyen mit adni neki.
A babakocsit is magaddal viheted a poggyászon kívül, térítés mentesen.
Vagy föladod a poggyásszal együtt, vagy abban tolod a babát egészen a repülő ajtajáig, ahol bepakolják a gépbe és a poggyásszal együtt érkezik meg a futószalagon.
Jó repülést!
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
Èn malévval utaztam karácsonykor akkor 3 hós volt a babám.
Lehet felvinni simán igazából bármennyi bébi dolgot. Pl én 3x2dl vizet vittem + port hozzá. Frankfurtban bele se néztek, Ferihegyen bele kóstoltattak, és ennyi.
Malévnál a kocsit az ajtóig vittem ott elvitték majd az ajtóhoz hozták a reptéren(habár Frankfurti kiszállásnál nem, ott nekem kellett érte menni)ez biztosan légitársaság függö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!