S. O. S.15, és fél hós kisfiam egy hete mindenért sír! Mi lehet ez?
Állandóan,mindenért sír,ha nem ér el pl. egy játékot,ha eléri,és már nem kell,és földhöz vágja,ha azt szeretné,hogy vegyem fel(legtöbbször ezért),ha felvettem,akkor azért sír,hogy tegyem le,ha épp nem sikerül neki valami,ha a fürdőszobában vagyok,tol el teljes testtel a kádtól,a mosdótól,nagyon nehezen lehet tőle bármit is csinálni,mert sírva lóg a nadrágomon,hogy most azonnal hagyjam abba...
Éjszaka többször felkel ordítva,és ameddig nem a fejem tetején van összekucorodva,és két kézzel markolja a hajamat,addig nem alszik vissza...
Teljesen megváltozott,egy kiegyensúlyozott,mosolygós jókedvű baba volt eddig,de egy hete,mint akit kicseréltek,
és az én türelmem is véges,kezdek kibukni,nagyon megterhelő ez egész nap...
Mitől lehet,és egyáltalán mi ez,és hová fordulhatok,és ez meddig tart?
Ami esetleges változás történt,hogy eddig külön aludtunk Apától,de most ő is velünk alszik.Nagyon féltékeny,Apa a jelenlétében hozzám sem érhet,furakszik közénk.
Ez egy hét alatt alakult ki,az utóbbi két napban,szinte megállás nélkül műsorozik. Nem fáj semmije,nem jön a foga,kaki-pisi rendben...
Lehet hogy esetleg volt valami összezördülés a családban? Ezt megérzik a gyerekek.
VAgy ha semmi rossz nem történt akkor átmeneti lesz a sok sírás.. Lehet azt hiszi hogy elhagyod? Hagytad mostanában sok időre mással és előtte nem?
Mert nálunk most van ez a ragaszkodás sírás nélkül, és mi elutaztunk a férjemmel. Amióta hazajöttünk el sem engedi a kezem. :)
kitartás
Köszi a válaszod!
Szoktuk a mamára hagyni héten kétszer 1-másfél órát,
de szerintem ennek nincs köze hozzá,
ha vigyáznak rá,akkor kisangyal :-)
Közben mások is mondták,hogy volt ilyen,15hós korban,
remélem túl leszünk rajta hamar :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!