Melyik sportkocsit válasszam? Szemfüles gyakorlott használókat keresek, akik tudják mit kell figyelni vagy mivel jártak pórul.
Szia!
Nekem ehhez hasonló van, a márka ugyanaz.
Nagyon szeretem, de ha most vennék tuti figyelném, hogy legyen karfája, és felül be tudjak rá kukucskálni, nekem ez a kettő hiányzik róla amúgy imádom, és én 30 lépcsőfokot cipelem gyerkőcöstől, tényleg 1 kézzel összecsukom ,és a kocsiban sem foglal sok helyet, simán befér mellé a nagybevásárlás is, de ha mégsem az ülés mellé is be lehet állítani.
Én az elsőre szavazok, mert nekem amúgy nagyon bejön ez a kocsi, és ezen van karfa, a kukucskálót nem látom, de gondolom van az is.
A legelső kocsi kerekébe és fékjébe állandóan bele fogsz rúgni és túl pici is. A Hauck-kal tuti jól választasz minden szempontból. A Bertoni-k olcsók,de nem biztos hogy jók. A Giraffe Club-os a legnagyobb amiben kényelmesen elfér minden cucc és persze a baba is,és szerintem jobban bírja a Bertoninál. Ami egybe karos,azt könnyű egy kézzel is tolni,ha a kicsi kezét fogod sétánál. A kétkarosra viszont ráfér egy csomó szatyor,nem kell cipelni,de megpakolva képtelenség egy kézzel tolni. Üresen még lehet. Ajánlom figyelmedbe,nekünk ilyen van és imádjuk:
De itt is nézelődhetsz,választék az van!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!