Hogyan tudnám megszerettetni 2,5 éves fiammal a fogmosást?
Szia!Én is kiváncsi vagyok a válaszokra.Sajnos nálunk is megy a harc minden reggel és este:(
Én kislányom is 2,5 éves.Ő mossa egyedül a fogát dehát az nem elég úgyhogy utánna kinlódunk:(
Megszerettetni kétlem, hogy lehet bárkivel is. Ez is csak egy kötelező napi foglalatosság. Tehát szeretni soha nem fogja. Megértetni kellene vele, hogy szüksége van rá.
Ha a rábeszélés nem segít, akkor mutathatsz esetleg neten képet neki, amin olyan kisgyerek van, aki nem mosott fogat, és a fogai ezért nagyon csúnyák, el vannak szuvasodva. Lehet, hogy kicsit sokkoló, de hatásos lehet, ha magyarázat van hozzáfűzve.
Első válaszoló vagyok!
Én már ezt is próbáltam kedvence az Anna Peti és van egy olyan fogmosós mese hogy ők sem akarnak fogat mosni sajnos nálunk nem hatotta meg.
Bukta! Csak a második! XD Miért imádja ennyi ember nagyban körbekürtölni, hogy ő az első válaszoló..
Bocsánat az off hozzászólásért, a fenti előtti a válaszom.
Jaj, anyám.
Az első válaszoló volt, aki a TE válaszod után ismét reagált, és előszőr is jelezte, hogy ismét ő ir, aki először is irt. NEKEd jelezte, hogy tudjad, miért irja, amit ir.
De ha ekkor aza IQ-d, akkor felesleges volt valóban odairnia, valószinűleg ez neked tök magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!