Hogyan fogadtattátok el babátokkal a "sima" tejet?
kislányom nem hajlandó még csak megkóstolni sem:(
kakaót teszek bele úgy sem...mit tegyek?
köszi,ha van jó tanácsod!!!
Nem tudom mennyi idős, de szerintem nem kell ezt erőltetni. Ha eszik tejterméket amúgy, akkor nem kell feltétlenül.
Milyen tejterméket kap? Mennyi idős?
Szia!
Másfél éves a kislányom,akkor még ráér a "rendes" tej?
Kap 2-szer 200ml tápszert,eszik joghurtot,sajtot...szóval eszik szerintem elég tejterméket!
köszönöm a választ!
Első vagyok. Persze hogy ráér. Időről időre kínáld meg, aztán majd rákap.
Nekem mindkét gyermekem tejfehérje allergiás, illetve az egyik már csak volt, mert kinőtte. Ő kb. 3 évesen kapott először tejet, és minden rendben van vele.
Amíg kap tápszert is, addig biztos hogy semmi gond nem lehet, a gyerek tejital is jó ötlet lehet, ezeket én nem ismerem, ha anyagilag nem megterhelő, akkor mehet az is biztosan.
Nekem azt mondta a dokinő, hogy 1 dl tejhez tegyek 1 kis kanálka cukrot. Könnyebben emészti, és biztos finomabb is.
(Nálunk még nem aktuális, csak megkérdeztem)
Nagyon köszönöm a válaszokat.
A tejitalra már gondoltam én is,majd hamarosan kipróbáljuk hátha azt elfogadja.Anyagilag is jobban kijönnénk,és abban is vannak vitaminok!
köszi a tanácsokat,persze ha van várok még.....:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!