Melyik márkájú gyurma elég puha egy 15 hónapos babának?
Figyelt kérdés
ICO márkájút vettem, de még nekem is művészet volt gyurni:((((2011. márc. 6. 12:29
1/4 anonim válasza:
Elvileg a kézmelegtől felpuhul, de ha szabad egy javaslatot tenni:
gyúrj neki inkább só-liszt gyurmát, mert ha azt megnyalja, attól nem lesz baja, mint a rendes gyurmától.
És azt ki is süthetitek, kifestitek, és játszhattok vele mást is (csináltok mű-zöldségeket a babakonyhába, ilyesmi).
És azt olyan lágyra tudod gyúrni, ahogy csak akarod.
Jó játékot!
2/4 anonim válasza:
Off: nem akarja megenni? Az én 15 hónaposomnak a múltkor a pogácsából adtam egy gombócot, hogy gyúrja ő is, mert már nyafogott, de egyből leharapta a felét. Biztos nem volt jó íze a nyers tésztának....
Ha ott tartunk majd, lehet én is inkább a sógyurmát próbálnám ki először...
3/4 anonim válasza:
Szia, az én fiam már 13 hós kora óta gyurmázik (persze akkro még csak tapogatta, gyűrögette), most már 18 hós, minden nap előkerül, imádja, sosem vette a szájába, meg sem próbálta. A Crayola gyurma elég puha, de hamar kiszárad, a legpuhább pedig a Play-Doh, ezzel nagyon szeret játszani. A Crayola és a Play-Doh is 1 éves kor fölött használható, gondolom azért, mert ha a szájába is teszi, nem lesz baja tőle.
4/4 anonim válasza:
Én is a Play-Doh gyurmát javaslom.A tescoban vettük 3 dobozzal próbálni 400 ft egy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!