Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sport kocsit használtok...

Milyen sport kocsit használtok? Márkája? Típusa? Főként a tapasztalataitokra lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés

Sport kocsit szeretnék venni 1 éves kislányomnak. Még nem áll, most tanulgat mászni, tehát valószínűleg sokáig használni fogjuk még a babakocsit. Azt hiszem ezért inkább lapra csukató kellene, hogy egy kézzel is tudjam tolnai, ha már sétálgatni foguk. Sajnos nem tudok dönteni, megköszönném a tapasztalatokat.

Jelenleg nem az ár, hanem a használhatóság és a kényelem a legfontosabb.

2011. márc. 6. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Porsche Boxster, 2,5l 1997 évj. piros, klímás, 204lóerős.
2011. márc. 6. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Jaj bocs, ha hallgattam volna, bölcs maradtam volna. Benéztem a kategóriát és nem olvastam figyelmesen el a kiegészítő szöveget. Bocs.

:)

2011. márc. 6. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ez jó,előző:-) Számomra a tökély a Jane Slalom.
2011. márc. 6. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Peg Perego Pliko P3 van, 3. próbálkozásra ez vált be, nagyon szeretjük. Viszont a te elvárásaidnak egyáltalán nem felel meg, mert esernyőre csukható.
2011. márc. 6. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ilyen van:

[link]

A második a türkizkék-sötétkék szinü,nagyon meg vagyok vele elégedve,mamatálcás,a kupola hátrészén van egy kis tárolórekesz,lapra csukható,jól tisztitható,van hozzá lábzsák is,könnyü,nagyon jól lehet irányitani egy kézzel is,több,mint 1éve használjuk,jók a kerekei is,BKV-ni is egyszerü vele,és a babám is nagyon szereti.

Az én kisfiam 18hónapos lesz,már egyedül megy,de az utcán szeret inkább babakocsizni,és nem sétálni,neki ugy kényelmes,és ahogy elnézem öt,még biztosan jó ideig igy is lesz!:)

Remélem tudtam neked segiteni!:)

2011. márc. 6. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, csak más színben.

Nagyon szeretjük!

[link]

2011. márc. 6. 13:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Nagyon kedvesek vagytok!
2011. márc. 6. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Hauck malibu van,és nagyon jó kocsi.
2011. márc. 6. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Minden pozitívumnak megfelel: könnyű irányítani akár egy kézzel is,tágas,szép.

Ha bevásárolni akarsz vele,a gyereket ki kell venni és a helyére kell pakolnod:)),mert a kosara inkább pici,mint kicsi!Ha ez nem szempont,akkor tökéletes választás.Kis csomagtartóban is jól elfér.

2011. márc. 6. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Az első vagyok! Bocsánatot kértem, amiért off hülyeséget írtam. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki lepontozott???

Nem ide illő volt a választ de ezt elismertem. Nehéz lett volna nem ítélkezni???

2011. márc. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!