Milyen sport kocsit használtok? Márkája? Típusa? Főként a tapasztalataitokra lennék kíváncsi?
Sport kocsit szeretnék venni 1 éves kislányomnak. Még nem áll, most tanulgat mászni, tehát valószínűleg sokáig használni fogjuk még a babakocsit. Azt hiszem ezért inkább lapra csukató kellene, hogy egy kézzel is tudjam tolnai, ha már sétálgatni foguk. Sajnos nem tudok dönteni, megköszönném a tapasztalatokat.
Jelenleg nem az ár, hanem a használhatóság és a kényelem a legfontosabb.
Jaj bocs, ha hallgattam volna, bölcs maradtam volna. Benéztem a kategóriát és nem olvastam figyelmesen el a kiegészítő szöveget. Bocs.
:)
Szia!
Nekünk ilyen van:
A második a türkizkék-sötétkék szinü,nagyon meg vagyok vele elégedve,mamatálcás,a kupola hátrészén van egy kis tárolórekesz,lapra csukható,jól tisztitható,van hozzá lábzsák is,könnyü,nagyon jól lehet irányitani egy kézzel is,több,mint 1éve használjuk,jók a kerekei is,BKV-ni is egyszerü vele,és a babám is nagyon szereti.
Az én kisfiam 18hónapos lesz,már egyedül megy,de az utcán szeret inkább babakocsizni,és nem sétálni,neki ugy kényelmes,és ahogy elnézem öt,még biztosan jó ideig igy is lesz!:)
Remélem tudtam neked segiteni!:)
Minden pozitívumnak megfelel: könnyű irányítani akár egy kézzel is,tágas,szép.
Ha bevásárolni akarsz vele,a gyereket ki kell venni és a helyére kell pakolnod:)),mert a kosara inkább pici,mint kicsi!Ha ez nem szempont,akkor tökéletes választás.Kis csomagtartóban is jól elfér.
Az első vagyok! Bocsánatot kértem, amiért off hülyeséget írtam. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki lepontozott???
Nem ide illő volt a választ de ezt elismertem. Nehéz lett volna nem ítélkezni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!