Lehet hülyeség. Tápszert le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
900g-os tápszerünk van. Potlásként adom, igy nem nagyon fogy. Felbontás után 3hétig jo! Ha lefagyasztom, ugyanugy eláll, mint az anyatej! Természetesen por alakban, nem megcsinálva. :-)2011. márc. 6. 11:10
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az elkészített tápszert 24 órán keresztül lehet sima hűtőben tárolni.fagyasztásról nem hallottam.Ha lehetne, biztos tudnánk róla.
2/7 anonim válasza:
szerintem, ha jó minőségű tápszer, akkor tartalmaz olyan dolgokat (vitaminokat, probiotikumokat például)amik lebomlanak mínusz 20 fokon és lehet tönkre nem megy a tápszer, de felesleges adnod neki.
3/7 anonim válasza:
Csak egy tipp: vegyél egy műanyag kapcsos ételtároló dobozt, és tárold abban. A tetejében körben szilikon, majdnem teljesen légmentesen le tudod zárni a dobozt. Így egy kicsit meghosszabbítod a felhasználhatóságot - nem tudja magába szívni a párát a tápszer por, nem csomósodik össze. Így 4-5 hétig tuti eláll. Én is ilyenben tárolom már nagyon régóta. Tescoban vettem vagy 500 Ft-ért. Ja, és a doboz belső oldalán még a kanálról is könnyebb lehúzni a fölösleges port, mint a zacsival szerencsétlenkedni. Ilyen a dobozom: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Van ilyen dobozom. Köszi a tippet.
2011. márc. 6. 16:20
5/7 anonim válasza:
Nem lehet lefagyasztani, viszont valóban tudod tovább tárolni.Nekünk a 7.héten fogyott el, és nem volt vele semmi gond.
Arra ügyelj, hogy ne érje nedvesség, amilyen gyorsan tudod zárd le a dobozt.
6/7 anonim válasza:
Szerintem sem kell annyira komolyan venni azt a 3 hetet, csak ráírják a tápszergyártók, hogy ha nem fogy el akkor is vegyél drága pénzért 3 hetente újat. Én az elején észre sem vettem ezt a figyelmeztetést, mert külföldön lakunk és nem olvastam el minden idegen szöveget rajta. Még 2 hónap elteltével is adtam belőle (én is csak pótoltam) és nem lett tőle semmi baja. Lefagyasztva tényleg nem tudni mennyi vitamin megy ki belőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a válaszokat!
Én is külföldön élek, a nyelvet még nem beszélem, de sok mindent megértek. Na ezt a mondatot pont meg láttam és megértettem! :-))))))
Akkor nem idegesitem magam rajta! :-) A doboz jol zár és azonnal visszazárom mindig!
Legyen szép napotok! :-)
2011. márc. 9. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!