Ekcémás babátokat mivel fürdetitek?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 15:38
1/6 anonim válasza:
az orvos ír ki 1 fürdetőt amivel mosdatni kell meg testápólót is azok a legjobbak szerintem
2/6 anonim válasza:
Szia! Babám bőre nagyon durván csúnya volt. Mindent kipróbáltunk végül a következő vált be: Hydrofilicum fürdető ugyanilyen testápoló összekeverve fürdés előtt bemaszírozni vastagon. Most csodaszép a bőre, igaz, még mindig heti 1 tubus elfogy....
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nekünk nem túl jó, sőt emoll.-al kevert fürdető sem.
2009. febr. 18. 16:02
4/6 anonim válasza:
Szia!
Az én pindurkám is ekcémás lett és nekünk a gyerekorvosunk írt fel egy kenőcsöt, ELOCOM a neve.
Ezzel kell bekenni a gyulladt bőrfelületet és erre kell kenni az orvos által írt gyógyszertári testápolót,valamint gyógyszertári fürdetőkrémmel kell fürdetni.
Nekünk bevált,mert 2 nap alatt eltűnik a gyulladás a baba bőréről.
Próbáljátok ki, hátha nálatok is beválik.
Jó babázást!
5/6 anonim válasza:
szia!
Mi babé hidratáló tusfürdőt és testáplót használunk, gyerekorvos ajánlotta.
6/6 anonim válasza:
Az én babám is ekcémás,mi a naturland-es fürdetőt használjuk!Ez idáig bevált.Fürcsi után meg a Sanatopic nevű krémmel kenem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!