Ötletek altatás ügyben?
Mennyi idős a babád?
Pár hónaposan (1-2) nekem az evésekkor bealudt, így nem kellett altatni.
3 hónapos korától kellet altatni, de akkor is volt, hogy evés után elaludt magától.
Később délelőtt nekem sem nagyon akart elaludni, küzdött elellene, behoztam a babakocsit, tologattam, majd elaludt, volt, hogy benne hagytam és kiraktam a levegőre, persze ha megoldható.
Az én lányom 1 éves, de este nem sokszor kellett altatni szerencsére.
Én már délelőtt válaszoltam, csak egy válaszra reagálnék, meg adnék még egy tippet.
Nem tudom, én nem tartom kényelmesnek, főleg egy 10 kg gyerekkel a hátamon főzni, mosogatni stb., hát nem tudom. De biztosan valakinek ez válik be.
A másik pedig egy pár hónapos babát sem hagynék egyedül az ágyon, soha sem lehet tudni, mi van felkel és leesik, hiába párnázod ki stb., sajnos sok ilyen balesetet hallottam már.
Nálam most az vált be, ha besötétítek, hamar elalszik, csak mellé fekszem, vagy felöltöztetem és belerakom a babakocsiba tologatom és már el is alszik, persze ha megoldható, hogy az udvaron/teraszon hagyd a babakocsival, így levegőzik és te is tudod a dolgodat végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!