Vannak kinőtt babaruháim, hol érdemes hirdetni?
Figyelt kérdés
Anyukák ti hol adjátok el?2011. márc. 4. 20:29
2/11 anonim válasza:
Még nem találkoztam olyannal, aki pénzt adott volna használt babaruháért :(. A környezetemben mindenki ingyen adogatja, mi a nővéremtől 5db 120 l-es zsákkal hoztunk el.
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2. kár volt válaszolnod
2011. márc. 4. 20:43
4/11 anonim válasza:
Igen ezek mennek legjobban. Teszvesz-vaterával azért jársz jó, mert már fel tudod tenni egyiken és bejelölöd, hogy a másikon is lássák. Így nincs kellemetlen helyzet ha elviszik.
5/11 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék, hogy én 1 darab ruhát sem kaptam SENKITŐL és mindent újonnan vettünk meg. Igenis sokan adnak érte pénzt!!!
2011. márc. 4. 20:45
6/11 anonim válasza:
Gondolom,ha tehetné elajándékozná,de mivel el akarja ADNI. Akkor mért nem a kérdésre válaszolsz?
7/11 anonim válasza:
Igen, senki nem tud magának ingyen venni, így valamit jó kapni a szép állapotban lévő kis ruhákért.
8/11 A kérdező kommentje:
Ne válaszoljon senki egy bunkó elrontja az ember egész napját. az ilyenek miatt utálom ezt az oldalt
2011. márc. 4. 20:46
9/11 anonim válasza:
szia! Nagyon érzek veled a bunkó beszólások miatt. Na de én vaterán árulom őket, illetve nyomtattam ki papírokat és tanácsadóba, doktornőnél, bölcsibe tettem a faliújságra.
10/11 anonim válasza:
Szia!
Én a jofogásom,a babaszobán a tesz-veszen s az expressz.hu-n szoktam meghirdetni a 4 gyerekemről a kinőtt ruhácskákat.
S persze megyek a nagy börzére is árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!