Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki Coletto márkájú...

Használ valaki Coletto márkájú babakocsit? Milyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen! Aveot! nagyon szeretjük!

kényelmes a babának, jó meleg, van hozzá minden, könnyű tolni, könnyű állítani a támlát, összecsukni... még lépcsőzni is egész jól lehet vele, mert nagyon jól rugózik. egyetlen hibája, hogy a kerekén a gumi/műanyag (nem tudom, miből van) nagyon puha, kis kavicsokat összeszedi, ettől szerintem hamarabb kophat el.

mi nagyon örülünk, hogy emellett döntöttünk. az újszülött mózese viszont nagyon szűk, azt már nem venném meg.

2011. márc. 4. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Én a 3kerekű v.4 kerekű austint nézegetem :) !Csak nem tudom,hogy jó e a fújható kerék,mert a 3 kerekű fújható a másik nem!
2011. márc. 4. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a 4 kerekű stabilabbnak tűnik. a 3 kerék max Belvárosban, vagy üzlteket járva lehet előny.
2011. márc. 4. 13:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Ngayon sokan félnek a 3 keréktől:)!Pedig ugyanolyín stabil,mint egy 4 kerekű,a régi kocsim is 3 kerekű volt(eladtam mert nem gondoltam másik babára:D),inkább a felfújható kereket nem tudom milyen lehet.Én vacak úton használtam a 3 kerekűt,de nagyon jó volt!
2011. márc. 4. 14:58
 5/7 anonim válasza:
nagyon jó a 3 kerekű, rossz úton, hóban is simán elmegy a nagy kerekei miatt, és stabil is
2011. márc. 10. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem Austin 3 van. Először egy Pierre Cardinom volt, azt nagyon utáltam, az Austin egyszerűen marha jó! Imádom! Nem cserélném le semmiért. Mindenhol lehet 1 kézzel tolni, nem csúszkál az ABC-kben a gumikerekek miatt, a kerék bolygósítását és fixálását a tolókaron be tudod állítani, a bevásárlókosara hatalmas. Nagyon kényes vagyok a babakocsikra (:)), de ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Imádom.
2011. ápr. 13. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt mondják, a műanyag kerék rázza a babát. Ezzel még a fekvőrendőrt sem érezzük meg. :)
2011. ápr. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!