Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Félévesnek megéri még játszóma...

Félévesnek megéri még játszómatracot venni? Meddig használtátok?

Figyelt kérdés
Olyat gondoltam ami nagyobb 100x150 cm és van rajta játékív.
2011. márc. 3. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már ne vegyél neki. Nemsokára elkezd majd mászni, meg ülni, akkor már nem igen fog elfeküdni alatta. Ha eddig el volt nélküle, én már nem vennék neki. Nem fogja lekötni, mert amint megindul mászni, minden fogja érdekelni, csak nem a macik és a csörgő vackok.
2011. márc. 3. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Játszószőnyegre gondolsz?

Én is vettem és elég drágát...de nem használtuk szinte semmit(a lelógó játékokat leszedtük-azokkal játszik)...mert ahogy fordult gyorsan történtek a nagy események és már kapaszkodva lépeget.

Sztem vedd figyelembe mennyire mozgékony,milyen időre csinál újat-nehogy igy járj,mint én :)

2011. márc. 3. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor lassan forgolódni fog, ahhoz sok hely kell. a játszószőnyegre csak rácsavarodi, arról nem is beszélve, hogy a lelógó játékok lekötik és kevésbé lesz késztetése, hogy helyet változtasson.
2011. márc. 3. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
kisfiam 3 hónapos kora óta használja a játszószőnyeget,nagyon szerette.most volt 7 hónapos,elvan vele még egy darabig,de elgurul,meg össze vissza rángatja az ívet,maga alá gyűri a szőnyeget.szóval sokáig már nekünk se jó.Ha tudsz esetleg ismerőstől kölcsönkérni,kipróbálni,de venni már én se vennék.
2011. márc. 3. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
mi félévesen vettük neki az autópályás szőnyeget. Persze ha lányod van ez nem játszik.
2011. márc. 3. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!