Nemsokára betölti a 6. hónapot a kisfiam és nézegettem neki bébikompokat.Volt aki le akart beszélni róla, de én szívesen kipróbálnám, hogy tetszik-e a fiamnak.Rengeteg féle-fajta van, mit tanácsoltok mire figyeljek oda a vásárlásnál?
Az első fiamnak nem volt kompja, 10,5 hósan önállóan egyedül ment.
A tesó 8 hósan kapott bébikompot, imádta, kiabált érte. Pár hónap múlva hatalmasat taknyolt, ügyeleten kötöttünk ki. Megbotlott valami kacatba a kereke és a fejére esett. Padlásra került a komp, üvöltött érte, mert nagyon szerette. És a lényeg 15 hónapos volt mire végre hajlandó volt egyedül egy lépést tenni.
Ha visszacsinálhatnám vagy lenne 3dik gyerekem nem lenne komp az tuti!!!
2011. márc. 3. 16:02
12/19 anonim válasza:
Az én kisfiam kb 6 hónapos korától 12,13 hónapos koráig nagyon sokat volt benne, imádta és semmi baja nem lett tőle.
2011. márc. 3. 16:04
13/19 anonim válasza:
Nekem 3 gyerekem van .A kicsi 7 honapos és most kezdtuk el a kompozást.Persze csak rövid időre van benne.A nagy 6 éves,ő már hamarabb kompozott.Semmi baja nincs ép egészséges és ő 1 év 3 honaposan indult el.A középső 3 éves ő is kompozott ,ép egeszséges és 11 honaposan indult el egyedül.Ha annyira gáz lenne a bébikomp akkor nem engednék gyártani.
2011. márc. 3. 16:15
14/19 anonim válasza:
3 gyerekem van, mind imádta, ill. a legkisebb 8 hós és imádja. Úgy fut vele és boldog benne. A nagyoknak se lett semmi bajuk tőle, és a többi sok gyereknek se aki benne nőtt fel már vagy 20 éve. (ismerősi kör tapasztalatit nézve, senkinek nem lett semmi baja). Ez csak megint egy újabb "mit nem szabad a gyereknek". Le lehet pontozni, de komolyan sokszor tele van az ember hócipője hogy mennyi minden tiltólistára kerül.
2011. márc. 3. 19:00
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, akkor mégis vannak akik használják és szeretik.A gerincet szerintem nem terhelheti meg jobban mint az ülés, úgyis a már ülni tudó babák használják, szerintem hasznos játéka lehet ez is egy még járni nem tudó csöppségnek.
2011. márc. 3. 19:13
16/19 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos(kb 30 éve az egyik legjobb Gyöngyösön)kifejezetten ajánlotta.persze csak ha már tud ülni.Nem tudom miért ellenzik ennyire.régebben is volt komp nekünk is meg valószinű azoknak is akik ennyire ellenzik és semmi bajunk nincs.
2011. márc. 3. 19:45
17/19 anonim válasza:
Anyutól kaptuk, nem nagyon használtuk rendeltetés szerűen, inkább tolja!
2011. márc. 3. 20:55
18/19 anonim válasza:
Fura ,a 30-as korosztály abban nőtt fel és nem jár mindenki bottal,meg tolószékkel,ha jól láttam az utcán....
Nekünk van egy Peg perego walk'n jumper és nagyon imádja a lányom,mert rugózik is!Nem abban van egész nap.de míg kiszaladok pisilni,vagy bármi van akkor nagyon jó!Max fél 1 órát van benne naponta!
2011. márc. 4. 08:00
19/19 anonim válasza:
Ha már tud ülni, állni a baba, használhatod járóka helyett rövid időkre, amíg valamit gyorsan el kell végezned és nem tudsz rá figyelni... szerintem a kompra is az igaz, mint általában mindenre, nem kell túlzásba vinni a használatát, de néha biztosan nem árt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!