Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok bébikompot? Igen...

Használtok bébikompot? Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért?Sokan ellenzik, csak kíváncsi vagyok véleményekre.
2010. máj. 3. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem mert a normális mozgásfejlődésnek nem tesz jót.

Hagytam had másszon mind két gyerekem, lépegessenek, ha konyhában voltam, akkor ott volt(ak) körülöttem.

2010. máj. 3. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Én az elsőnél sem használtam és a másodiknál sem fogok.

tkp az első leírta. Szerintem nem ösztönzi a gyereket sem mentálisan sem fizikailag arra, hogy tanuljon meg járni. Az izmai úgy erősödnek, ha terhelve vannak.

Persze nem arra gondolok, mikor a szülő a gyereket 10 hónaposan lábra állítja és dicsekszik vele, hogy jaj de ügyes, mert már jár.

2010. máj. 3. 11:10
 3/14 anonim ***** válasza:

használtunk,jó volt,nem esett el állandóan,bizonyos fokig korlátozva lett általa

semmi baja nem lett,ma már 7 éves,makkegészséges...

2010. máj. 3. 11:14
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Az első kettőnél nem de most a harmadiknál igen!Úgy van beállítva ha feláll akkor a súlyát sajátmaga tartja!
2010. máj. 3. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Mi használjuk! Kb. naponta 10 percet, amíg este megcsinálom a vacsiját meg a fürdővizét. Nagyon élvezi! És nálunk is úgy van, hogy ha megy akkor feláll!!!!

Én is kompoztam és semmi bajom nem lett!

Azt mondjuk én is ellenzem, hogy egész nap benne legyen!!

Amúgy a kisfiam már lépeget a bútorok mellett, tehát nem ezzel akarom rávenni, hogy járjon!

*Sz*

2010. máj. 3. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
2010. máj. 3. 11:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
4 gyerekem van, egyiknek sem volt kompja. A nagyoknál még nem volt ekkora ellentábora a kompnak, de én nem tartottam szükségesnek. A gyerekeim hamar felálltak maguktól 9-10 hónaposan már mindenbe belekapaszkodtak, új közlekedtek. Így bőven volt mozgásterük, mégsem volt soha komolyabb baleset belőle: A picinek eszembe se jutott venni, sokkal többre tartom, ha szabadon mozoghat...
2010. máj. 3. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Mi is használjuk. 10 hónapos a lányom és kb 3 hete használjuk. Szerintem meg éppenhogy erősiti az izmokat, mert 1 hete magától fel is állt a lányom és látványosan fejlődik. Nincs benne egész nap, csak kb egy órát egy nap, azt is részletekbe. Nagyon szereti, sikongat mikor benne van. Szerintem abban van a titka hogy nem szabad túl korán beletenni, mikor még szinte alig ül a baba. A mi esetünkben pont ideális volt.
2010. máj. 3. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Használjuk kb. 2 hete, napi max 1 órát van benne kisebb megszakításokkal, míg főzök meg este mikor a vacsit készítem neki.

Tetszik neki, most már feltud állni, lépeget, meg persze elér mindent :)

2010. máj. 3. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi is használtuk kb. 1 hónapot, ennyi elég is volt, mert ellustult a lányom, és utána nem volt hajlandó felállni, csak ha abba raktam. Inkább hanyagolom, majd ha kell, akkor elindul magától. Szerintem 9 hónaposan nincs még lekésve semmiről.
2010. máj. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!