Babaúszásra menyni idősen vitted a picit? +kérdések
Milyen évszakban kezdtétek, honnan veszitek az úszópelust, a fürdőruhát? mindkét szülő a vízben lehet?
lányom 7 hónapos (két hónappal hamarabb született). szeretném vinni úszásra, nem tudom várjuk e meg a jobb időt? vagy kezdjük el most? Babátoknak tetszett? az pncsi előtt mennyivel etetted meg őt?
köszönöm, és ha tudtok hasznos infót, írjátok meg!

7 hósan a búvár reflex már nincs meg, ezért szokták jóval előbb kezdeni.
Az uszodában télen is és nyáron is ugyanolyan a klíma, vízhőfok, tehát nem évszakhoz kell kötni.

Szia! Mi is akartuk vinni a lányunkat,de picur volt meg a párom sokat volt suliban hétvégén. Iy elmaradt.De most hogy 1éves lesz 2 hónap mulva.(április végén) akkor visszük majd. A szülő bent léte hely függő,van ahol bent lehet,van ahol +500ft.De olyan is van h bent lehet ingyen.. fürdőruhát ill uszópelust sztem használtaan veszek majd vateráról,mert 3ezer ft körül van ujonnan..
Sztem még van buvárrefelxük mert "hajmosáskor" mindig becsukja a szzemét:) Hova szeretnétek vinni?
mi nyiregyiek vagyunk. már beszéltem az oktatóval is. a lányom pl. fullad a szélben, azt mondták ez is a búvár reflextől van. mivel ugye nemevsz levegőt, igaz már jobban bírja a szelet mint pl. 11-2 hónapja.
és te milyen pelust veszel? moshatót? vagy fürdőrucit és alá eldobhatóst?

Mosható pelust használunk majd.Ahogy láttam olcsóbban kijönnénk belőle. Egy mosható 3ezer,mig az eldobhatósból egy csomagban van 5-6db és ugyannyi:) utsó elötti
Szerintem tavasszal megyünk majd. Egyébként Nyiregyen merre felé laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!