Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is sokat alszik ma a...

Másnak is sokat alszik ma a babátok? Az 5 honapos fiam fél 8 tol idáig 5orát volt ébren.

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
7 hónapos fiam ma délelőtt másfél órát, délután két és fél órát aludt, pedig máskor 1 órát alig szokott. Nekem is furcsa!
2009. febr. 17. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, az én kislányom 4,5 hónapos, ő is ma csak enni kelt fel, amúgy aludt egész nap, most 16.30 óta fent van.

Szerintem ez az idő az oka, legszívesebbn én is átaludtam volna az egész napot.

2009. febr. 17. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülök a kérdésednek, én is aggódtam egy kicsit, nincs-e valami gond, mert nem szokott az én kisfiam sem ennyit aludni. Eleve éjszaka kezdődött, 8 órát aludt egyhuzamban; ez eddig a csúcs - 3 hónapos anyatejesek vagyunk - eddig 5 órákat aludt át. Aztán rögtön utána szopi után még másfelet, aztán délután hármat, majd még egyet. Sose szokott ennyit, csak 20-30 perceket, meg egy nagyot - ami másfél órát jelent. Most végre játszik, de ásítozik olyanokat... :o)
2009. febr. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!