Másnak is sokat alszik ma a babátok? Az 5 honapos fiam fél 8 tol idáig 5orát volt ébren.
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 17:23
1/3 anonim válasza:
7 hónapos fiam ma délelőtt másfél órát, délután két és fél órát aludt, pedig máskor 1 órát alig szokott. Nekem is furcsa!
2/3 anonim válasza:
Igen, az én kislányom 4,5 hónapos, ő is ma csak enni kelt fel, amúgy aludt egész nap, most 16.30 óta fent van.
Szerintem ez az idő az oka, legszívesebbn én is átaludtam volna az egész napot.
3/3 anonim válasza:
Örülök a kérdésednek, én is aggódtam egy kicsit, nincs-e valami gond, mert nem szokott az én kisfiam sem ennyit aludni. Eleve éjszaka kezdődött, 8 órát aludt egyhuzamban; ez eddig a csúcs - 3 hónapos anyatejesek vagyunk - eddig 5 órákat aludt át. Aztán rögtön utána szopi után még másfelet, aztán délután hármat, majd még egyet. Sose szokott ennyit, csak 20-30 perceket, meg egy nagyot - ami másfél órát jelent. Most végre játszik, de ásítozik olyanokat... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!